Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 1300 zł wraz z Windowsem 7

Gutekfly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwota przeznaczona na zakup:  1300zł

Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): obojętnie
Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.) GRY
Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): nie znam się
Osobiste preferencje: - 
System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego) w7

Opublikowano

Chciałbym żeby chodziło CS:GO normalnie a nie wiem ile trzeba mniej więcej wydać na jakiś dobry sprzęt żebym mógł grać w CS:GO normalnie.

Nie jestem obeznany w tym wszystkim, mówią mi tylko ludzie, że stacjonarka będzie lepsza w takiej samej cenie jak cena laptopa.

Mogę nawet wydać 2000 ale proszę o dobrą składankę. 

Opublikowano

PC będzie wydajniejszy w tej cenie, ale nie masz mobilności.

Do 2000 zł dostaniesz laptopa co pograsz w CS GO.

Powiedz mi z systemem czy bez? Bo z win 7 nie dostaniesz dobrego laptopa.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Win 7 kosztuje 600zł ponad takze, lepiej by bylo jakbys wybral win 10 (424zł) i mial te 1600 zł na kompa 

Win 7 pozatym niema dx 12 ale nie wiem czy to takie wazne

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Opublikowano

Chciałbym żeby chodziło CS:GO normalnie a nie wiem ile trzeba mniej więcej wydać na jakiś dobry sprzęt żebym mógł grać w CS:GO normalnie.

Nie jestem obeznany w tym wszystkim, mówią mi tylko ludzie, że stacjonarka będzie lepsza w takiej samej cenie jak cena laptopa.

Mogę nawet wydać 2000 ale proszę o dobrą składankę. 

To chcesz laptop czy pc? A co do systemu to można pobrać darmową wersję 10 na 90 dni, a później kupić lub użytkować dalej :D

GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

Obojętne mi jest czy laptop czy stacjonarny, ważne tylko żeby chodziło CS:GO ładnie i mógłbym pograc w inne gierki bo czasem lubie coś zagrać ze znajomymi jak mamy trochę wolnego czasu. Co do Windows 10 to nie jestem jakoś przekonany do tego systemu, wszystko w nim mnie denerwuje, wszystko trudniej jest znaleźć niż normalnie i nawet boty do Tibii nie podchodzą pod Windowsa 10, już w dziale Tibii pisałem że ani elfbot do Tibii ani inne boty nie chodzą na windows 10 bo aktualnie mam laptopa słabego bo słabego, ale w CS 1.6 na najwyższych obrotach chodzi więc w sumie do tej pory mi to wystarczało bo nie grałem w CS:GO jednak moim znajomi rozpoczęli swoją przygodę z CS:GO a tutaj wydaje mi się że nie bedzie to tak ładnie chodziło jak na nowym komputerze z lepszymi parametrami. 

Jeżeli się komuś z Was chce to możecie mi napisać jakieś części, złożyć mi kompa stacjonarke do 2000zł i ja sobie pójdę do informatycznego i sobie ładnie poskładam komputer dobry, ja się nie znam na tych częściach/parametrach - nawet nie wiem jak to nazwać, ale po prostu zaufałbym waszemu doświadczeniu.

Opublikowano
GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...