Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyszukiwanie aktualizacji licencji steam przy H1Z1 !

Austinnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie H1Z1:King of the kill i dostałem go w formie giftu. Gdy wszedłem w niego, kliknąłem "przyjmij prezent". Teraz mam napis, że gra została dodana do biblioteki ( tak pisze w przeglądarce). Gdy kilkam w przeglądarce, żeby zainstalowało mi H1Z1 przenosi mnie do apki steam na kompie i jest coś takiego, jak WYSZUKIWANIE AKTUALIZACJI LICENCJI STEAM. Nie chce mi się to zrobić. Gdy to anuluję i wchodzę w bibliotekę to nie mam gry. Proszę o pomoc !

Opublikowano

Uruchom ponownie steam, jeżeli to nie działa wejdź w pliki steam i usuń plik ClientRegistry.blob

Gdzie mogę znaleźć ten plik ? W folderze STEAM nie mam takiego pliku.

Opublikowano

Kliknij prawym na ikonkę steam --> właściwości --> otwórz lokalizację pliku --> znajdź ClientRegistry.blob 

Musisz mieć ten plik.

Opublikowano

Kliknij prawym na ikonkę steam --> właściwości --> otwórz lokalizację pliku --> znajdź ClientRegistry.blob 

Musisz mieć ten plik.

No niestety, gdy wpisuję w polu wyszukaj ClientRegistry.blob to nic mi nie wyskakuje.

Opublikowano

A i wszystko jasne, steam nie używa tego od 2014 roku, a ja nadal mam ten plik  :v

Nie wiem jak Ci pomóc wyszukałem tylko te dwie metody.

Możesz jeszcze spróbować wylogować się ze steama i zalogować ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...