Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi gdy tylko zaczynam grać w lola

Arbitest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Od jakiegoś tygodnia (odkąd założyłem konto na wescie) gdy zaczynam grać w lola to pojawiają się wielkie problemy z internetem. Co chwile jest próba ponownego nawiązania połączenia. Na dodatek, kilka godzin przed graniem w lola spędzałem czas przy telefonie (wi-fi) i wszystko było w jak najlepszym stanie. W czym moze byc problem?

Opublikowano

Sprawdz czy na wescie tez masz takie lagi, jesli sa to packet lossy to kieruj sie do supportu, jesli nie to sprawdz inny internet.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Znaczy watpie by tak było, otóż ja też posiadam takie problemy, kiedy nie używam wzmacniacza do neta to identyczny problem mam, zaś gdy podłącze wzmacniacz neta, to problem automatycznie znika. 

Także jak bym proponował podłączyć kabel do kompa, wtedy masz lepsze połączenie.

Wiadomo jest że gry wymagają lepszego internetu, to nie jest to samo co przeglądanie stron bo tam to się ładuje sam tekst i obrazek. A tam musisz mieć wysyłane te pakiety czy coś takiego.

Możesz zmienić internet / zadzwonić do nich że ma się taki problem a nie inny  - ja do nich dzwonie przynajmniej 2 razy w miesiacu i opieprzam ich i potem dalej dziala xD / lub kupić wzmacniacz :P

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...