Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będę miał VACa?

Afferman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jakiś czas temu dostałem VAC'a w CS:GO ( żółty komunikat VAC Banned itd... ) i teraz mam pytanie.

Do tamtego konta dodałem swój nr telefonu TYLKO by aktywować Konto Prime, tokena nie dodawałem. I teraz mam pytanie. Założyłem już nowe konto, dodałem token na swój numer i czy jak kupię CS'a, to czy będę miał VAC'a? Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Niestety tak. Ten sam numer do prime na koncie z VAC'iem i ten sam do tokena na nowym. Skoro tak to mam jeszcze jednak pytanie. Jeszcze nie kupiłem CS'a na nowym koncie, więc czy zmiana numeru tokenu da radę? VAC'a nie będzie?

Opublikowano

Ja p*******, na c**j się wypowiadacie. Bana by dostał jakby w momencie bana miał 1 telefon na 2 kontach.

Tak to ci po prostu pokaże, że nie możesz użyć tego numeru, bo jest powiązany ze zbanowanym kontem.

Opublikowano

Bo oni tak tu maja.  Ze nie wiedza a spamia. Boby 

A ban to chyba jak czerwony kolor bedzie

Pasjonat
Opublikowano

W momencie dostania vac bana wszystkie konta z podpiętym tym numerem telefonu dostają vaca na tę grę i ten numer nie może zostać użyty w następnych kontach przez 3 miesiące( kolejne kary = dłuższe bany na numer)

.

Opublikowano

Wydaje mi się że nie bo dopiero dodajesz ten numer ale ja bym jednak nie ryzykował. Ja miałem połączone 2 konta tym samym numerem telefonu i gdy na jednym dostałem bana za griefing na drugim dostałem niby VACA ale czasowego (do momentu aż na tamtym mi się skończy). A jeśli tam masz VACA tego normlanego za cheaty to możesz usunąć numer bo po co ci tam?

Opublikowano

Wydaje mi się że nie bo dopiero dodajesz ten numer ale ja bym jednak nie ryzykował. Ja miałem połączone 2 konta tym samym numerem telefonu i gdy na jednym dostałem bana za griefing na drugim dostałem niby VACA ale czasowego (do momentu aż na tamtym mi się skończy). A jeśli tam masz VACA tego normlanego za cheaty to możesz usunąć numer bo po co ci tam?

Tyle, że na startym koncie dodawałem swój obecny numer by aktywować konto Prime w CS:GO, tokena nie dodawałem na starym w ogóle.

+ Wczoraj na Steam rozpocząłem dyskusję, o tym samym problemie, i wszyscy, którzy odpowiedzieli w wątku, napisali, że VAC Bany nie przenoszą się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...