Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Optymalizacja H1Z1 KOTK.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest nie tak z optymalizacją tej gry? Wyszła dość dawno, nowa część stosunkowo niedawno aczkolwiek i tak na moim komputerze, gdzie na wysokich powinno pójść gładko idzie jak krew z nosa. Na low też czasem nie idzie ugrać bo laguje grę albo przy celowaniu nie mogę ugrać bo myszka nie łapie tak jak powinna. Będzie wydana jakaś optymalizacja gry czy zostanie tak, jak jest? Bo trochę to denerwuje, że trzeba grać na low przy małych fps'ach (u mnie akurat 90 ale i tak mało).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nowa mapa została stworzona tak by było trochę więcej fps'ów (niby gracze z lepszymi PC odczuwają różnicę) ale gracze ze słabszymi komputerami niekoniecznie dlatego, że usunęli możliwość wyłączania cieni.

Producent gry mówi, że prace nad optymalizacją trwają cały czas ale ile im zajmie zoptymalizowanie gry tego nikt nie wie.

Opublikowano

Nowa mapa została stworzona tak by było trochę więcej fps'ów (niby gracze z lepszymi PC odczuwają różnicę) ale gracze ze słabszymi komputerami niekoniecznie dlatego, że usunęli możliwość wyłączania cieni.

Producent gry mówi, że prace nad optymalizacją trwają cały czas ale ile im zajmie zoptymalizowanie gry tego nikt nie wie.

No ja niby mam specyfikację pod wysokie ale i tak nie da rady grać, nawet na niskich ta optymalizacja jest bardzo słaba ... 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...