Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością klienta

IzaakFrost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam lekki problem a mianowicie po włączeniu nowego klienta lola jego rozdzielczość nie chce współpracować z moją i widzie tylko połowę tego co powinienem, nawet nie mam jak się zalogować 

Opublikowano

Nie wiem jak dokladnie dziala nowy klient, ale powinno dac sie go kursorem pomniejszyc tak jak stary, jesli nie mozesz za rog zlapac to przesun go na bok i tyle... A jesli nic nie pomaga to sa specjalne programy do zmniejszania rozdzielczosci, lub mozesz miec nadzieje ze Riot zbugfixuje to, a jesli nie to ostatecznoscia bedzie support ale do tego jeszcze duzo czasu. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Przesuń clienta, tak abyś widział prawy górny róg. Kliknij "opcje" i masz tam możliwość ustawienia rozdzielczości clienta, mam nadzieje że pomoże Ci to rozwiązać twój problem.

Opublikowano

Możesz zmienić też rozdzielczość ekranu w kompie zanim uruchomisz clienta, to normalnie powinieneś mieć mniejsze okno

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...