Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek FPS

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam to samo, wcześniej na luzie sobie grałam, też były lagi ale od czasu do czasu i nie aż tak intensywne, teraz u mnie nie a się grać bo tak tnie że masakra, w tf nic nie mogę zrobić

Opublikowano

To powinno wam lekko podbić fps'y - wyłączcie cienie postaci albo dajcie na najniższą ;)

Normalnie geniusz !!! Chyba nikt by na to nie wpadł.

@topic. 

Jeżeli używasz starego clienta, możesz użyć LolSuspendera, siostra na lapku też miała problemy z fps, a teraz 0 ścin.

Opublikowano

gram na najniższych, używam suspendera i mam po 40-30 fps, jak to możliwe, jeśli miesiąc temu na niskich miałam stałe 70-80 a rok temu na średnich 120? 

nie wiem co się dzieje z ta gra, ale z każdym patchem liczba moich fpsow się zmniejsza i już niedługo nie będę w stanie grać

Opublikowano

Ja bym sprawdzil czy najnizsze ustawienia zmieniaja FPSy, moze Ci sie po prostu komp przegrzewa. Ja nie zauwazylem zadnych spadkow FPS, jakby nie patrzec to kazdy nowy patch to kolejne tygodnie przez ktore instalujesz duzo nowych rzeczy i komputer sie starzeje + kurzy wiec duzo czynnikow wplywa na te fpsy. Patche tez czesto psuja, ale nie az tak zazwyczaj.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To powinno wam lekko podbić fps'y - wyłączcie cienie postaci albo dajcie na najniższą ;)

Normalnie geniusz !!! Chyba nikt by na to nie wpadł.

@topic. 

Jeżeli używasz starego clienta, możesz użyć LolSuspendera, siostra na lapku też miała problemy z fps, a teraz 0 ścin.

kij ci w oko ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...