Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 2 Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona - nie mogę ukończyć prologu

DyRoXCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą Wiedźmin 2 Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona a mianowicie z prologiem ;d a dokładniej z zadaniem Barykada

podchodze do balisty po pokonaniu przeciwników i normalnie naciągam, znowu pokonuje przeciwników i tym razem celuje ii tu jest pies pogrzebany wskazówka gdy klikam dochodzi do prawie końca wtedy geralt przerywa i muszę pokonać przeciwników.. i tak nieskończoną liczbę razy... bawiłem się z tym prawie 2 godziny i ciągle akcja się powtarza.... próbował zmieniać poziom trudności próbowałem zmieniać ustawienia QTE, restartowałem gre, reinstalowałem, sprawdzałem zgodność plików, wczytywałem save od nowa i nic!!! proszę  o rozwiązanie problemu lub podesłaniu gotowego Save PO prologu :/

c50f297fe1f15.png

Opublikowano

Sam doszedłem do rozwiązania, rozwiązanie jest głupie aleee działa trzeba bardzo szybko nakur*wiać w tą myszkę! tak żeby nie czuć ręki xD

c50f297fe1f15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...