Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa dżungla

Aratchor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Runki raczej bez zmian.

Kha zix ponoć silniejszy przez zmiany, więc na niego stawiam :p

Opublikowano

Osobiście uważam, że Rengar w topce. Po 5 killach i buildzie pod oneshota masz 700 ad, oneshot jeszcze lepszy niż przed reworkiem, jedyny minus to to, że teraz szybciej go widać, ale nadal można nim grać jak kiedyś. 

Runy raczej podobnie, jeśli grałeś HP per level x5 to zmieniasz na flat armory. 

Opublikowano

Rengar teraz jest killerem on jest tylko po to by użyć ulta który działa inaczej niż wcześniej czyli jakby pasywka ewelinki taki 1-shot killer.

A tak po za nim to nwm

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Rengar, KhaZix i Shaco przez te zmiany są bardzo silni szczególnie rengar polecam go :D

Przepraszam cb ale wytłumacz mi dlaczego shaco po usunięciu kryta z Q oraz zmniejszenia czasu na niewidce i przeniesienie o wiele mniejszej procentówki kryta z Q na pasywe ,oraz słabej skalujące się E.To znaczna poprawa ? Jesteś skończonym idiotą ? Porównując shaco przed reworkiem 250AD+pasyw+hydra zadawał ok. 743dmg a teraz zadaje ok. 450

Jest silny bo co bo niema pinków ? Żarty jak shaco jest ogarnięty to przy gankach i pink nie pomoże.Rozumiem że twoja wiedza o shaco kończy się na tym że wiesz że to błazen.Tak mam lekki ból dupy bo mainuje shaco.Oczywiście będę nim dalej grał imo będzie z pewnością bardziej trudny do gry niż był.Odbiegłem od tematu sorka.

Moje przemyślenia nad jg.Cóż golemy i żabcia późno startują więc napewno od buffów zaczynamy.Roślinki to rozwiązanie ułatwiające jg.

Campa kurczoków nie opłacalna w early totalnie chyba że gramy czymś co ma AoE np.Heca lub zac.Counterjg będzie zależne od rozstawienia roślinek.Dłuższy clear ze względu na kurczaki i golemy.Z pewnością będzie lepiej odpuścić full clear i zgankować early 2/3 lvl .Co do postaci rengo,khazix w topce napewno oraz nida(standard) też zapewne.Jako że nb3 jest moim mentorem to czerwone Ad,żółte attackspeed,niebieskie cdr i sprawują się znakomicie :D .I mam nadzieję że champy po reworku będą banowane bo chciałbym zwiększyć przy okazji kda na yasuo.W tym sezonie udało mi się zagrać zaledwie 18 gier(4przegrane) porównując shaco 50+.Może w końcu przestanie być popularnym banem.

Opublikowano

Rengar, KhaZix i Shaco przez te zmiany są bardzo silni szczególnie rengar polecam go :D

Co ty gadasz, Rengar i Shaco to papier teraz

Opublikowano

Co ty gadasz, Rengar i Shaco to papier teraz

Zawsze byli, jak każdy Assasin, uważam jednak, że osoby, które mainują te postaci będą potrafiły wykorzystać ich potencjał, zwłaszcza, że Rengar nie jest teraz składany tak jak kiedyś, teraz możemy dołożyć mu troszkę HP choćby z BC. A tak właściwie to nawet bez tego dobry Rengar sobie znakomicie poradzi, ma ogromny dmg + mogę wysłać filmik jak w dobrym momencie ktoś użył heala i z około 10% hp uleczył się na 100% hp. Wystarczy ogarnąć postać po reworku i nadal będą bardzo dobrze działały mimo swojej papierowatości.

Opublikowano

Wszystkie te assassyny są useless w sumie, wystarcza lesnicy na ktorych rushujesz tiamat i clearujesz. Teraz gdy jestes troszke ahead od enemy junglera to jestes 3-4 lvl do przodu, broken. Shyvana, Rengar mocni ogolnie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rengo bo oneshoty uzależniają, co daje super fun, jak wymasterujesz:D

// Użytkownik został pouczony przez pw.

// LittleBlack

Opublikowano

Runki akurat zależą od tego czym grasz, nie ma uniwersalnych, pasujących do każdego junglera.

Kha zix imo jest teraz całkiem niezły i ma lepszy clear niż wcześniej, ze względu na to, że red i blue nie mają małych minionków.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...