Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dk frost w legionie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, zamierzam kupic sobie legion, mam juz monka na 100 lvlu i jakies tam gowniane postacie ale postanowilem uzyc tego boosta na 100 lvl na dk i robic go pod frost z tym ze slyszalem ze w legionie ten frost dk wlasnie ssie. Czy to prawda? oplaca sie go robic czy lepiej np. unholy? dodam ze wzialbym po prostu unholy ale nie chce mi sie teraz ogarniac tego wszystkiego, a frost jest duzo mniej skomplikowany.

Bez reklam fb

Opublikowano

DK na aktualnym late game wyciąga jeden z najsłabszych DPS, jeżeli chcesz grać PVE to nie polecam - w rankingach ma 20 dps na 24 możliwe pozycje. Jednakowoż nie zmienia faktu że postać w odpowiedniej dłoni będzie dobra, tak jak zresztą każda. Aktualnie każda postać jest prosta do ogarnięcia ale trudna do wymasterowania, także spróbuj z unholy. Jeżeli chcesz pograć PVP to oprócz faktu że DK jest łatwy do kitowania to jest całkiem spoko.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

@Up

Się nie znasz się nie wypowiadaj,

Obecnie frost dk po swoim ostatni booscie robi huge dps, także z shitty itemami zrobisz kozak dps.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Się nie znam? 

Jakoś w rankingach go wysoko nie widzę, sam mam DK na 110, porównując go do choćby palka w retri wychodzi biednie, ludzie z gildii też niespecjalnie się nim zachwycają.

Opublikowano

Sugerowanie się rankingami z noxxica czy innej gównianej strony, to jak wypowiadanie się na temat bitwy pod grunwaldem znając tylko jej datę.

Kolejno, albo ty i twoi koledzy nie potraficie grać FROST DK, co jest sztuką albo nie wiem....

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Unholy zdecydowanie góruje nad frostem pod względem DPS'a.

Frost może był bardzo dobry ale w WoD,nie Legionie.

Opublikowano

Sugerowanie się rankingami z noxxica czy innej gównianej strony, to jak wypowiadanie się na temat bitwy pod grunwaldem znając tylko jej datę.

Kolejno, albo ty i twoi koledzy nie potraficie grać FROST DK, co jest sztuką albo nie wiem....

No widzę właśnie z jak cudownych stron korzystasz. Ignorant z ciebie i się mylisz, DK wypada biednie na tle innych więc nie wprowadzaj go w błąd. A grać potrafię, czego pewnie nie można powiedzieć o tobie ignorancie :)

Opublikowano

DK na aktualnym late game wyciąga jeden z najsłabszych DPS, jeżeli chcesz grać PVE to nie polecam - w rankingach ma 20 dps na 24 możliwe pozycje. Jednakowoż nie zmienia faktu że postać w odpowiedniej dłoni będzie dobra, tak jak zresztą każda. Aktualnie każda postać jest prosta do ogarnięcia ale trudna do wymasterowania, także spróbuj z unholy. Jeżeli chcesz pograć PVP to oprócz faktu że DK jest łatwy do kitowania to jest całkiem spoko.

cooo frost dk jest w top 5 dps teraz

• 4 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Frost dk jest obecnie bardzo silny w pvp tego jestem pewien na 100%, co do pve nie mam pojęcia ale powinien być chociaż w połowie :)

giphy.gif