Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOM2 banowanie graczy

10david1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram ostatnio na WOM2 i myślałem by wykupić sobie premkę m2boba, ale spotkałem się z opiniami że bana się tam w 5 minut dostaje.  :(

Czy jest aż tak źle? Czy nie ma szansy ustawić jakiegoś bocika w m2 np. na metki?

Zależy mi na opinii osób które tam grały/grają lub próbowały bocić

Z góry dzięki  :D

Grałem kilka godzin na bobie ale mi się znudziło i przestałem, bana nie mam, opinie o tym są mocno przesadzone, jeśli będziesz uważał to bana nie dostaniesz, co prawda client woma ogranicza kilka opcji m2bob ale bana z "automatu" raczej nie powinno być

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Cześć gram ostatnio na WOM2 i myślałem by wykupić sobie premkę m2boba, ale spotkałem się z opiniami że bana się tam w 5 minut dostaje. :(

Czy jest aż tak źle? Czy nie ma szansy ustawić jakiegoś bocika w m2 np. na metki?

Zależy mi na opinii osób które tam grały/grają lub próbowały bocić

Z góry dzięki :D

Grałem kilka godzin na bobie ale mi się znudziło i przestałem, bana nie mam, opinie o tym są mocno przesadzone, jeśli będziesz uważał to bana nie dostaniesz, co prawda client woma ogranicza kilka opcji m2bob ale bana z "automatu" raczej nie powinno być

Za fishbota jest ban z automatu, za moblocka chyba tez, ale za samo expienie nie powinno być (po grupce), ogólnie trzeba strasznie uważać :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...