Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki dokanałowe do 32 zł

Ytrew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję słuchawek dokanałowych, najlepiej z takim zawijasem na ucho żeby nie spadały, ale nie wymagane. Audiofilem nie jestem więc jakość dźwięku nie musi powalać, ale żeby nie trzeszczały itp. Budżet 32 zł. Najlepiej z xkoma/komputronika/rtv bo mam blisko to odbiorę sam, jak coś typu morele to w te 32 zł trzeba wliczyć wysyłkę.

Opublikowano

Za tą cenę to chyba nie znajdziesz z takimi "zawijasami"  (over the ear). Do tego 32 zł + przesyłka to praktycznie nie ma szans chyba, że jakiś chiński zamiennik... w tym przedziale nawet nie masz co szukać bo wszystko gra podobnie. Dopiero powyżej 50 (nie wliczając przesyłki) zaczyna się robić ciekawie ale poniżej 30 zł to jakiekolwiek byś nie wybrał to i tak będą grać marnie. Więc masz 3 opcje: dozbierać, kupić co jest w lokalnym sklepie albo zamiennik z chin (osobiście odradzam).

Opublikowano

No nie wierzę, żeby w komputroniku/xkomie/rtv/proline nie było żadnych porządnych słuchawek. 

Opublikowano

No nie wierzę, żeby w komputroniku/xkomie/rtv/proline nie było żadnych porządnych słuchawek. 

Mówimy tutaj o kwocie 32zł wraz z przesyłką (to jest od ~10 do nawet 20 zł w zależności od sklepu) w necie nic nie znajdziesz.

W lokalnych znajdziesz przeciętnej jakości, dźwięk płytki no i bez tych "zawijasów".

Opublikowano

To wejdź na stronki sklepów czy odwiedż sklep osobiście  i sobie poszukaj, nie możesz znaleźć że ktoś ma to robić za ciebie ?  

Praktycznie każdy co znajdziesz spełni twoje oczekiwania , tanie gniot, może nie będzie trzeszczał.   Będąc w sklepie możesz sobie sam sprawdzić. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Budżet się zwiększył. Jak bez "zawijasa" to 60 zł (można trochę przekroczyć), a jak z zawijasem to nawet do 100 zł można podbić. W tej cenie już coś powinno być :)

Opublikowano

Nie wiem czy chodzi Ci o takie zawijasy link czy o takie link? To jest różnica.

Do ~60 zł jest kilka ciekawych modeli:

-Creative EP-630,

-Brainwavz Delta (miałem okazję odsłuchać i nie są takie złe + dostajesz pianki comply),

-Edifier H280,

Do ~100 zł (z zawijasami i bez)

-SoundMagic PL30,

-Brainwavz Alpha,

-SoundMagic PL21,

-SNAB Overtone EP-101M (z tego co mnie pamięć nie myli to w zestawie również są pianki comply),

-Jays a-Jays One.

Więcej ciekawych modeli w tym przedziale nie pamiętam albo nie są po prostu warte polecenia :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...