Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mocny champ do 3500 PZ

vouc3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam champa do 3500 fajnie mi sie grało ekko jak i postaciami dysansowymi. Zastanawiam sie nad akali miss fortune katarine gangplank veigar. 

Opublikowano

Określ dokładniej, jaką linie preferujesz ;)

Może tryndamere na topa?

Łatwy push, farm, freeze. Bez problemowo radzi sobie w late, w early lepiej postawić na wyfarmienie się, jednak dive'owanie z ulti jest bardzo przyjemne. Właśnie to ulti stanowi z tryndy bardzo fajny pick, szczególnie dla niezbyt doświadczonych graczy, nieśmiertelność przez pare sekund, pozwoli ci na dorwania się do enemy carry. Często ratuje tyłek podczas ucieczki :p

Opublikowano

Też spotkałem się z takim dylematem mój przyjacielu :) Ja wybrałem Miss Fortune. Dlaczego ? otóż

• Dobry i porządny ADCarry
  • Dystansowiec
  • Ładne skiny (według mnie oczywiście)
  • Porządne Ulti do TeamFightów
  • E które spowalnia ( Dzięki temu E pokonałem tylu przeciwników że hohoho <3 )
  • Miła farma
  • Możliwość robienia pod AD i AP ( Max. E)

To chyba na tyle z jej plusów. Minusów nie opisuje bo jest jeden : Brak poruszania się przy Ulti

Myślę, że pomogłem ci z wyborem :)

Opublikowano

Jeżeli miałbym ci coś polecić to teraz z tego co wiem akali dostała lekkiego buffa.

Gangplank jest teraz useless nie daje sobie rady z popularnymi pickami.

Miss Fortune tak jak @up powiedział jest całkiem przyjemnym pickiem.

Katarina ma teraz buffa, jak gram przeciwko niej to strasznie mnie wkurw@@ xD z tego Q ale jako tako dobry pick

Veigar teraz ma branie 

stackujesz Q - poprzez zabijanie mininkow z tego spella
W - to chyba była klatka obszerny stun całkiem przydatny do tf
E - kometa / meteoryt, boskie dmg i łatwa farma
R - z tym to już wgl przesada jak chcesz zjadac przeciwnego adc na 1 spella to wlasnie od tego jest veigar

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...