Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do No$Tale/150ND/który serwer

MrG2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dość długiej przerwie chciałbym wrócić do nostale, jako że chcielibyśmy z paroma kumplami pograć, a do mojego konta z ~70 lvl  nie pamiętam hasła (a mail nieaktywny) mam parę pytań:
-Jaki serwer? Myśleliśmy nad enigmą, bo na s3 pustkami wieje. 
-Jakiego peta kupić? 120ND bym miał, myślałem nad krzakiem szogunem
-I czy warto w ogóle wracać? Czy może pograć w coś innego, bo podobno gra teraz tymbardziej nastawiona pod Pay2Win, czy da rade pograc bez płacenia (zbyt dużo)?

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Jeśli chodzi o PL, to moim zdaniem idzie cały czas w kierunku Pay2Win, bez zmian. Polecałbym bardziej DE, tam możesz sobie pograć. Nawet nie ładując w isa, wbijesz te itemy szybciej niż na PL'u, niektóre ceny są kilkakrotnie niższe w porównaniu do PL'a xD

Opublikowano

Nie warto na PL ponieważ już nie jest to samo gracze na glacy jadą na hackach,potkach itp uciekają do minilandu,na s2 jakaś gildia chce wykupić najlepsze konta bo chcą zrobić najlepszą gildie która będzie rządzić na s2 ,wysokie ceny  a za 150ND nie  zrobisz sobie majątku przez resell tylko DE:dużo graczy niskie cenny 

Opublikowano

Ja osobiście wróciłam. Jest trochę P2W, ale daje radę bez ND. 

Finesia świeci pustkami, ale da się grać, bardziej polecam Enigmę lub Avalon. 

Em a co do peta to Fibi/Puszek, jeżeli się zmieści w cenie;) 

Tak ogółem to polecam też czekać na prywatny serwer Xeno's Tale. Ja aktualnie śledzę i już nie mogę się doczekać, ma nawet nie być P2W ;D 

Opublikowano

Avalon jest najlepszy na tę chwilę. Najwięcej osób na nim gra.

Puszek/Fibi bo dają buffy, jest P2W, gra upada. Roi się od resellerów w NT. 

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...