Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FlexQ jest spoko

Silverek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ma do tego screen z d4? xD

Na flexq sa standardowe ograniczenia dywizji, nie moglem grac na smurfie z golda z d5 niestety. Max plat1.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie wytłumaczyłeś mi co to flex :v. Nie polecam tego trybu, dobiera jak ostatnie gówno. Zagrałem jedną grę, gdzie cały mój team to był max brąz 3, a w jedyny gold, a przeciwnicy to same goldy heh. Pzdr z czymś takim i wygraj tu 

Opublikowano

rozegrałem sobie 10 meczyków tego sexy flexy q i myslałem,że da mi jakiegoś bronza 5 a tu 14 mecz skończyłem i nadal unranked to tylko tak dla picu xD ?

949ccbbb22d5333dgen.jpg

El Chapo, donde esté peligroso?

Opublikowano

rozegrałem sobie 10 meczyków tego sexy flexy q i myslałem,że da mi jakiegoś bronza 5 a tu 14 mecz skończyłem i nadal unranked to tylko tak dla picu xD ?

U mnie wszystko działa. Właśnie rozegrałem ostatni mecz w placementach i wpadłem do platyny 5. Przy okazji, ktoś mi wytłumaczy o co dokładnie chodzi z tym trybem? 

XrdruHH.jpg

#Edit

Dziwnych graczy mi dobierało, 90% z nich do diamenty 4+.

maybenow.png

Opublikowano

Tak sobie czytam opis presezonu i za c***a nic nie rozumiem. Znajomi mi powiedzieli, że pierdolą i czekają na uspokojenie sytuacji. xD

Czekam na filmy z Risitasem, aż podeślę stock xDhttps://www.youtube.com/watch?v=1zfSpMvdhHc

EDIT: Pierwszy flex mojego 13 letniego brata:

• Blue team:
    Silver V 0 lp (BRAT)
    Gold V 16 lp
    Silver II 3 lp
    Silver III 13 lp
    Bronze III 100 lp

• Red team:
    Gold V 62 lp
    Silver V 55 lp
    Platyna IV 0 lp
    Gold V nieznana liczba lp
    Gold V -------  // --------- lp

xD

Opublikowano

Tak sobie czytam opis presezonu i za c***a nic nie rozumiem. Znajomi mi powiedzieli, że pierdolą i czekają na uspokojenie sytuacji. xD

Czekam na filmy z Risitasem, aż podeślę stock xDhttps://www.youtube.com/watch?v=1zfSpMvdhHc

EDIT: Pierwszy flex mojego 13 letniego brata:

• Blue team:

Silver V 0 lp (BRAT)

Gold V 16 lp

Silver II 3 lp

Silver III 13 lp

Bronze III 100 lp

• Red team:

Gold V 62 lp

Silver V 55 lp

Platyna IV 0 lp

Gold V nieznana liczba lp

Gold V -------  // --------- lp

xD

wat jakie blue i jakie red teamy? o co tutaj tyle szumu ? o co chodzi w tym temacie !!!!!!!!!!!!! LO L

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dno dna.

Matchmaking jeszcze gorszy niż był.

Jako jedyny w moim goldziakowym teamie byłem platyną, gdy 4 osoby w enemy mialy platyny i jeden goldziak

Najgorsze w tym jest to, że wszyscy, nawet ci z enemy platynki, nawet na brąza nie zasługują xD

Dostałem 4 osoby z wodoglowiem, a moj adc grał gorzej niż bot xD

Mam nadzieje, że przywrócą poprzednie soloq bo to jest kompletna porażka xD

Opublikowano

O jakie placementy chodzi? Mi ligii nie zresetowało

Chodzi o FlexQ

Wy to macie fajnie, ja na smurfie będąc w bronzie trafiłem na 3 platynki w enemy xDD

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...