Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pluginów

BrutalCompany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Jestem właścicielem serwera Skyblock na 1.10.2 i poszukuję trzech pluginów.

1) Plugin na wiadomości wysyłane automatycznie przez serwer, co jakiś czas (np. 5 minut). Są to swego rodzaju ogłoszenia typu: Przeczytaj regulamin, zobacz fanpage, zobacz sklep itp. Problem w tym, że AutoMessage nie pokazuje wiadomości graczom, tylko ja jako właściciel je widzę.

2) Plugin lub pluginy na rankingi. Chciałbym, żeby po wpisaniu komendy można było zobaczyć osobę, która ma najwięcej zabójstw na PVP, a po wpisaniu innej żeby została wypisana lista osób, które najdłużej grają (np. w minutach). 

3) Autoregenerujące się skrzynki. Chciałbym umieścić nagrody na parkourze, które będą się regenerowały co 24 godziny (np. codziennie o północy). Używam Treasure Chesta, ale nie chce do końca ze mną współpracować

Opublikowano

Witam. 

Jestem właścicielem serwera Skyblock na 1.10.2 i poszukuję dwóch pluginów.

1) Plugin na wiadomości wysyłane automatycznie przez serwer, co jakiś czas (np. 5 minut). Są to swego rodzaju ogłoszenia typu: Przeczytaj regulamin, zobacz fanpage, zobacz sklep itp. Problem w tym, że AutoMessage nie pokazuje wiadomości graczom, tylko ja jako właściciel je widzę.

2) Plugin lub pluginy na rankingi. Chciałbym, żeby po wpisaniu komendy można było zobaczyć osobę, która ma najwięcej zabójstw na PVP, a po wpisaniu innej żeby została wypisana lista osób, które najdłużej grają (np. w minutach). 

1. Dodaj permisje i sprawa rozwiązana :D

Opublikowano

Problem w tym, że nie wiem do końca jakie permisję mogę dodać. Domyślam się, że to kwestia permisji właśnie.

- automessage.messages.broadcast

- automessage.config.enabled

- automessage.receive.default

Za "default" wstawiasz grupę np vip itp itd

Nie pamiętam jak to było, ale powinno pomóc.

Daj znać jak coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...