Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MH OD KAMERA i FISHBOT CLASSICMT2 POMOCY!

PuzonXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdyż kamer dodał do mh classicmt2 ale jak włączam metka a potem mh to mi zamyka gre i mh od razu a nigdzie nie mogę znaleźć czy jest aktualne to pomożecie? A druga sprawa jest taka że szukam fishbota na classicmt2 działającego i najlepiej z czasami wędek od razu z góry dzięki :]

Opublikowano

Mh nie aktualne

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Witam mam problem gdyż kamer dodał do mh classicmt2 ale jak włączam metka a potem mh to mi zamyka gre i mh od razu a nigdzie nie mogę znaleźć czy jest aktualne to pomożecie? A druga sprawa jest taka że szukam fishbota na classicmt2 działającego i najlepiej z czasami wędek od razu z góry dzięki :]

Kilka dni temu była aktualizacja, która po blokowała wszystko nie wiadomo czy kamer będzie dodawał lub aktualizował coś na ten serwer możliwe, że dostał $$ i już nic nie będzie

837371446280124127260.png
Opublikowano

Kilka dni temu była aktualizacja, która po blokowała wszystko nie wiadomo czy kamer będzie dodawał lub aktualizował coś na ten serwer możliwe, że dostał $$ i już nic nie będzie

Szkoda a ma ktoś może fishbota działającego? :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...