Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję - MH (waithack, wh, pelerynki, fishbot, wykrywacz kamieni metin) na Classica

Aerox69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak ww. potrzebuję owe rzeczy ;) mh z metin2mod crashuje clienta. Nie mam bladego pojęcia dlaczego, gdzież wcześniej tak nie było, a jeżeli będziecie polecać "baj Cycu" to pokażcie jak to zrobić , ponieważ jakoś nie działa mi, może mam dałna i nie potrafię tego zrobić. Pozdrawiam wariaty ;)

Opublikowano

Odpalenie systemowej konsoli nawet wyłącza klienta. Więc jak na razie zapomnij o jakimkolwiek hacku.. :) Chyba że pong uda Ci się wyciągnąć, to można coś wykombinować.

Opublikowano

Odpalenie systemowej konsoli nawet wyłącza klienta. Więc jak na razie zapomnij o jakimkolwiek hacku.. :) Chyba że pong uda Ci się wyciągnąć, to można coś wykombinować.

Ale bajasz kolego 

@Aerox69     łap sposób od Hokeyz'a

https://www.youtube.com/watch?v=HOztn-MTC7U

PS. cheatuj z kultura :D

Dalej to działa? bo po tych aktualizacjach to coraz mniej działa cheatów ;p

Opublikowano

Z cheatów to korzystam z kaga i nie narzekam.Jest też lalaker gdzie działa mobberhack i to bardzo dobrze, lecz większość odradza pobieranie ze względu na keye itp.

IP i porty wyciągnąłem przez CMD, jakiś poradnik do wyciągnięcia PONGU przez cmd?

Zostaw lajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...