Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - pytanie dotyczące bana

PRovi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań odnośnie fify. Jakiś czas temu dostałem bana za trainerowanie w FUT, wiadomo liczyłem się z tym grając na czicie.

Lecz zdziwiło mnie jak EA "ukruciło" mi gre fife. Po tym jak usuneli mi klub myślałem że ban będzie obejmował tylko FUT, i nadal będę miał aktualizacje składów itp, lecz straciłem również i ogólnie to straciłem polączenie z netem.

I tu rodzi sie moje pytanko do was. Czy da sie założyć nowy klub na aktualne konto origin, czy ban automatycznie przejdzie na nowa fife np 18 jeśli kupie ją na moje konto. I czy lepiej już zapomnieć o tym koncie origin i założyć nowe, bo nic już z tego nie będę miał.

Opublikowano

Jest to idealna kara dla osób oszukujących. Nie po to kupiłem fife żeby co chwile trafiać na jakiegoś bota, który ma zabawę bo traineruje. Za sprzedawanie coinsow i cheatowanie banuja z tego coś się orientuję albo całe konto origin - albo jedynie blokują całkowicie dostęp do fify.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...