Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WaitHack na większość prywatnych serwerów w tym ClassicMT2

Hajsomix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony Homix, miałem chwilę czasu, to wrzuciłem wam taką uniwersalkę, która powinna działać na większości prywatnych serwerów, wnioskując z efektów działania na ClassicMT2. Jeżeli coś będę jeszcze wstawiał(O ile w ogóle coś będę wstawiał - to bardzo rzadko, także nie róbcie sobie większej nadziei na aktualizacje lub jakieś inne cheaty). Pozdrawiam.

248631407965198313241.png

WaitHack na wszystkie prywatne serwery w tym ClassicMT2

860691407965198313241.png

http://www19.zippyshare.com/v/fpATkYqe/file.html

794021407965198313241.png

https://www.virustotal.com/pl/file/ad2ed9ff05ea5679f8c24f1ac7155928edcce0e59bfb6fcd81f9e7010026ab38/analysis/1478640802/

(Wrzucamy do folderu z grą, lub folder miles).

Opublikowano

Nic nowego perfidnie przerobiony skrypt misekantos253 skasowane aboutu miśka przypisanie sobie autorstwa żenada Homix tak perfidnie kraść skrypt tego to jeszcze nie widziałem nie jego praca a zmienił abouty 

85241482193544139840.png

zwykłe Chamstwo i złodziejstwo to tylko początek skryptu wystarczy sobie porównać skrypt miska a homixa jest identyczny rozumiem udostępnić ale bez przesady skoro nie jesteś autorem to po co te chamskie wpisy 

Opublikowano

Nic nowego perfidnie przerobiony skrypt misekantos253 skasowane aboutu miśka przypisanie sobie autorstwa żenada Homix tak perfidnie kraść skrypt tego to jeszcze nie widziałem nie jego praca a zmienił abouty 

85241482193544139840.png

zwykłe Chamstwo i złodziejstwo to tylko początek skryptu wystarczy sobie porównać skrypt miska a homixa jest identyczny rozumiem udostępnić ale bez przesady skoro nie jesteś autorem to po co te chamskie wpisy 

Misiekantos już znikł z metina także c**j kogo to obchodzi

można zwiększyć zasięg tego wh? 

Ja mam dmg o dużym zasięgu jak chcesz to łap link

można zwiększyć zasięg tego wh? 

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

@up to że ktoś udostępnia coś co nie należy do niego pod jego imieniem? 

@topic ~ [info] Nie działa na Disoctus

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...