Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wrócić do formy?

kedrow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dłuższego czasu nie mogę się odnaleźć w cs-ie.A dokładniej nie jestem w formie.Wcześniej standardem było 3 miejsce w tabeli a teraz albo 4 albo ostatnie,czasem w meczu miałem po kilka fajnych akcji ale cóż. Próbowałem prawie wszystkich poradników z yt.Stwierdziłem ze nie będę grał jakiś czas.Niestety nic to nie dało a podczas tej przerwy oglądalem różne akcje prosów.

Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc nie mam już pomysłów.Jak coś moja ranga Mg1.

Opublikowano

poprostu musisz grac i grac forma na 100% ci wróci tylko nie wiadomo kiedy.

a te ogladanie akcji prosow nic ci nie da i tak xD moze motywacje do gry 

Opublikowano

Pograj na boty, zmien ustawienia, tak po prostu, nie wiem czy jest cos takiego jak forma, gdy masz kalacha, po prostu grasz srednio i tyle, moze warto nawet spasc, jesli jestes wart i tak wbijesz range, a nabierzesz pewnosci.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Powiem ci, że miałem to samo co ty. Moim jedynym problemem było to, że grałem z randomami. Gdy miałem formę wygrywałem im mecze, a za pare dni przegrywałem im mecze :D Zrobiłem tydzień przerwy od cs'a jak wszedłem to znowu źle.. Ale cóż grałem może co 2/3 dni i teraz znowu czuję tę grę ;)

Opublikowano

Najlepiej nie podchodz do tego strasznie poważnie staraj się czerpać przyjemność z rozgrywki a nie za wszelka cenę wygrać .

Opublikowano

Graj faceity, only faceity. Graj na boty + dm + retake. Pamietam jak okolo rok temu mialem dmg kupolem konto z globalem i tak gralem, mi pomoglo, spadlem do supreme odrazu ale potem sie utrzymalem + oczywiscie musisz miec jakis sensowny sprzet. Z czasem forma przyjdzie i miedyz innymi skill

Opublikowano

Graj faceity, only faceity. Graj na boty + dm + retake. Pamietam jak okolo rok temu mialem dmg kupolem konto z globalem i tak gralem, mi pomoglo, spadlem do supreme odrazu ale potem sie utrzymalem + oczywiscie musisz miec jakis sensowny sprzet. Z czasem forma przyjdzie i miedyz innymi skill

Ładnie się znacie, potem same goldziki grają na tych faceitach i wychodzą, najgorsze jak te goldy mają 5 lv i dorzuca ich mi na 7-8.. Nie dają rady i wychodzą z płaczem o cheaty, więc każdemu kto zaczyna lub siedzi w goldzie-kałachu nie polecam grać faceitów, bo sie spłacze i wyjdzie.

Co do tematu wystarczy grać. Zmień sobie rozdziałke, celownik i viewmodel. Możliwe, że to pomoże.

Opublikowano

Ja swoją gre w csa zakończyłem przed wprowadzeniu reworwerów - teraz sobie zainstalowałem i zobaczyłem co się zmieniło - porażka .... Co oni zrobili z tą grą - full-auto zyebali , do tego ten klasyczny dźwięk wylatujących pocisków ahh... co za matoły w tym Valve pracują ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...