Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Oddzielny klient do gry na cheatach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym grać na dwa fronty. Mianowicie, chciałbym aby na jednym kliencie grać na czysto, a na drugim z użyciem jakiegoś dopalacza. Czy istnieje możliwość aby na 1 komputerze były niezależne od siebie dwa klienty LOLa ? Grając na czicie chciałbym zaryzykować tylko jedno konto (nowe sobie utworze) a nie dotychczasowe stare.

Opublikowano

Nie zrozumiałem zbytnio posta. Programy wspomagające typu L#, BoL, EB itd., nie ingerują tak w klienta. Możesz grać czysto na tym samym i oszukując.

Chodzi Ci o to, czy możesz mieć na raz 2 odpalone klienty i jednym na czysto, drugim nie? Nie możesz z kilku powodów, jednym jest tym: program nie rozpozna przecież, w którym kliencie ma paść inject i zainjectuje oba, nawet jeśli można byłoby odpalać 2 klienty.

Opublikowano

O, fajnie. Chodziło mi o to pierwsze. Bo na forum LOLa piszą że niby jak chcę grać czysto to muszę conajmniej reinstalowac klienta albo nawet i robić formata. Czyli jeśli na jednym koncie bedę czitował. I zechce mi się zagrać na czysto to wyłącze cheata, zaloguje się na inne konto i mam 100% pewności że na tym koncie gdzie gram czysto bana nie będzie za hacki ?

Opublikowano

O, fajnie. Chodziło mi o to pierwsze. Bo na forum LOLa piszą że niby jak chcę grać czysto to muszę conajmniej reinstalowac klienta albo nawet i robić formata. Czyli jeśli na jednym koncie bedę czitował. I zechce mi się zagrać na czysto to wyłącze cheata, zaloguje się na inne konto i mam 100% pewności że na tym koncie gdzie gram czysto bana nie będzie za hacki ?

Nie musisz zmieniać klienta.

Możesz sb grać na 1 koncie czysto a na drugim na czitach na tym samym kliencie.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jeszcze wytłumaczę dlaczego: inject pada podczas ROZPOCZĘCIA GRY, EKRANU ŁADOWANIA POSTACI, a nie podczas włączania klienta. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...