Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Thresha?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Thresh jest dosyć nową postacią, wątpię żeby był reworkowany. Jest dobrą postacią, najbardziej uniwersalną z supportów.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Thresh jest chyba najbardziej hmm "rozpoznawalnym" (?) supportem w lolu, jest unikatowy, ma ciekawy skillset. Nie wydaje mi się, żeby RIOT chciał go zmieniać, nawet jeżeli będzie już jednym ze starszych championów. Nie słyszałem nic na temat nadchodzących do niego zmian.

giphy.gif

Opublikowano

Thresh jest dosyć nową postacią, wątpię żeby był reworkowany. Jest dobrą postacią, najbardziej uniwersalną z supportów.

Thresh jest dosyć nową postacią? XDDDDDDDDDDDDD ahahahaha to niezłe info masz.

Na razie będzie revork asasynów i alistara z tego co wiem za inne postacie sie na razie nie biorą :P

Wgl nie sądzę żeby kiedykolwiek zmienili thresha.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie było żadnej informacji na ten temat, poza tym Thresh świetnie się sprawdza w swojej roli więc po co mieliby go reworkować? Z tego co wiem mają w planach reworka Wawicka. Morello gdzieś w tamtym roku dawał takie info, jak zapowiadali rework Yoricka i Mordekaisera.
Może na reddicie coś wyczytał.

Opublikowano

Prędzej by jakieś zmiany w cd albo w przelicznikach by zrobili, kolega threshem doszedł do master tiera grając tylko nim. I jeszcze więcej takich playerów wiec, bez sensem byłby rework dla niego.

Poza tym riot jeszcze nie opublikował zmiany jakie dokładnie dostana postacie, zazwyczaj wypuszczali artykuł byśmy sobie poczytali, teraz tego nie ma bo dopiero wystartowal presezon

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...