Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permanentny status niezaufanego

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Odpalilem dzis csa i wyskoczyło mi coś takiego ''to konto ma permanentny status nie zaufanego'' nie uzywałem nigdy cheatów w cs. Wie ktos o c**j chodzi?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

uzywales i nie pierdol xD

o gówno chodzi

Typek jak bym uzywał cheatów to bym wiedział o co chodzi i nie zakładał bezsensownego k***a tematu bo i tak to by nic nie dało

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

po c**j zakladasz jak to jest za cheaty 

Własnie pytam sie do c***a pana za co mam tego bana skoro nie uzywałem cheatów

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Po 2-3 dniach na koncie pojawi się VAC :B
Od tego się już nie odwołasz.

VAC nie jest za nic musiałeś używać programów trzecich, które volvo wykrywało jako program ingerujący w ich grę.

Opublikowano

K***a. Moze być tak ze valve wykrylo na moim pc cheaty do metka i dostałem bana ? Bo moim zdaniem to jest jedyna chyba mozliwość za którą dostałem bana

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Możliwe że miałeś inne konto podłączone do telefonu... Ja miałem taką sytuację że kupiłem mlodszemu kuzynowi csgo i wszystko popiołem pod moje dane by czegoś nie odalił z kontem steam typu zgubienia passow. Przyszło mu do głowy by pograć na cheatech. Mimo że ja nigdy na kompie nie miałem cheata nie używałem tego główna to dostalem bana. Kuzyn dostał perm bana od valve a ja dostałem status niezaufanego permanentnie

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

To jest VAC-BAN i koniec .
Mam tak samo nawet jeśli nie czitowałeś na tym koncie lub na  innym lecz z tego samego kompa to dostaniesz VAC'a z automatu.

czitowałem sobie na swoim drugim koncie i dostałem z automatu na 2 :) 

Opublikowano

Mam tak samo nawet jeśli nie czitowałeś na tym koncie lub na  innym lecz z tego samego kompa to dostaniesz VAC'a z automatu.

potwierdzam przydarzyło mi sie tak samo lecz valve support ma na to wyjebane

Opublikowano

Bo mieliście 2 konta na jednym telefonie.

Opublikowano

Bo mieliście 2 konta na jednym telefonie.

LMAO NIE xD

Opublikowano

No to ziomal ci nie powiedział, że miał 2 konta na jednym telefonie. Stul pysk i nie obrażaj innych jak gówno wiesz.

Btw. to robi program, a nie pracownicy typie. Programy nie robią nic "same".

Opublikowano

No to ziomal ci nie powiedział, że miał 2 konta na jednym telefonie. Stul pysk i nie obrażaj innych jak gówno wiesz.

Btw. to robi program, a nie pracownicy typie. Programy nie robią nic "same".

ty jesteś k***a największym ułomem na tym forum j****y katolu 

CZYTASZ UWAŻNIE? TO BYLO KONTO KOLEGI A DOSTAŁEM VACA NA MOIM I NA JEGO 

ALE TY JESTES UŁOMNY 

Opublikowano

Tak czytam uważnie i nigdzie nie napisałeś, że jedno było twoje, a drugie kolegi.

W takim razie i ty, i twój kolega cheatowaliście albo mieliście uruchomione konta z włączonym cheatem.

Zluzuj gacie.

Opublikowano

Tak czytam uważnie i nigdzie nie napisałeś, że jedno było twoje, a drugie kolegi.

W takim razie i ty, i twój kolega cheatowaliście albo mieliście uruchomione konta z włączonym cheatem.

Zluzuj gacie.

poziom tego forum jest coraz niższy, ty jesteś ułomny czy udajesz?

ile razy pisać że na jego acc mialem skinchangera bo na moim bym sie bał użyć (1,520 godzin od 2k14) 

a na drugi dzien dostalem vaca na dwa konta choć na to pierwsze sie nie zalogowałem w tamtym dniu przed vacem

skończ p******** i zamknij morde 

Opublikowano

Zluzuj gacie.

poziom tego forum jest coraz niższy, ty jesteś ułomny czy udajesz?

ile razy pisać że na jego acc mialem skinchangera bo na moim bym sie bał użyć (1,520 godzin od 2k14) 

a na drugi dzien dostalem vaca na dwa konta choć na to pierwsze sie nie zalogowałem w tamtym dniu przed vacem

skończ p******** i zamknij morde 

>knowledge w cheatowaniu od 7 lat

>nie wie czy dostanie vaca za skinchangera

xDD

Opublikowano

VAC'a można nie tylko za same cheaty do cs ale np. na przykładzie jednego z graczy POMPA TEAMU dostał bana za to że używał injectora do metina (Cheat Engine)

xD

Opublikowano

VAC'a można nie tylko za same cheaty do cs ale np. na przykładzie jednego z graczy POMPA TEAMU dostał bana za to że używał injectora do metina (Cheat Engine)

Creetov dostał bana na 3 lata na Gfinity, nie VAC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...