Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o serverrze PvE?

Eldendron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam do was male pytanie zwiazane z serwerem 4Story.

Aktualny server WorldOf4Story jest ustawiony bardziej pod PvP wielu osobom to sie nie podoba.

Dlatego wpadlismy na pomysl otworzenia drugiego serwera ustawionego calkowicie pod PvE.

Napewno wiele osob bedzie myslalo co stanie sie z aktualnym serwerem WorldOf4Story po otworzeniu drugiego serwera PvE.

Odpowiedz jest bardzo prosta aktualny serwer bedzie dalej rozwijany.

Mam nadzieje ze pomozecie nam i napiszecie co o tym myslicie oraz jak powinien wygladac taki serwer.

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Pomysł dobry ale w jakim sensie PvE hard czy taki łatwiejszy i na jakim patchu? po drugie na takim serwie "u was" będzie to wyglądało tak że damianek będzie rozdawał itemki znajomym jak na serwie pvp a reszta graczy bedzie musiała wszystko samemu ogarniać a po trzecie to wy nawet jednego serwa nie potraficie utrzymać wiec po co kolejny otwierać ^^

Opublikowano

Bawik nie mam pojecia dlaczego twierdzisz ze nie potrafimy utrzymac jednego serwera skoro WorldOf4Story PvP stoi juz dosc dlugo bez crashy lub wiekszych problemow.

Wydaje mi sie ze aktualny serwer trzyma sie naprawde bardzo dobrze, prawie wszystkie bugi zostaly wyeliminowane.

Co do rozdawania itemow z tym akurat sie nie zgodze, to jest normalne ze zawsze znajdzie sie jakas osoba ktora bedzie probowala nam wmowic ze ktos z Administracji rozdaje itemy.

Moge cie zapewnic ze nikt z graczy nie otrzymal zadnego Itemu od Administratora no chyba ze za eventy ktore byly organizowne przez Administracje.

Jezeli chodzi o poziom trudnosci serwera to napewno bedzie to  " Medium " poniewaz nie chcemy zrobic z tego Globala.

Co do Patchu myslimy nad starsza wersja 4.0 lub nowsza wersja taka jak na aktualnym WorldOf4Story.

Ps.

Aktualny serwer WorldOf4Story otrzyma wkrotce patche ktore zaktualizuja serwer do wersji PvP.

Nie chcemy zrobic z WorldOf4Story od razu serwera PvP dlatego wprowadzimy kilka mniejszych aktualizacj stopniowo zeby gracze mogli sie do tego przystosowac.

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Bawik nie mam pojecia dlaczego twierdzisz ze nie potrafimy utrzymac jednego serwera skoro WorldOf4Story PvP stoi juz dosc dlugo bez crashy lub wiekszych problemow.

Wydaje mi sie ze aktualny serwer trzyma sie naprawde bardzo dobrze, prawie wszystkie bugi zostaly wyeliminowane.

Tak Eldron pod tym względem ze nie ma crashy i bugów to serwer dobrze się trzyma ale pod względem takim ze żaden gm nie raczy wejść na serwer od czasu do czasu to sie rzadko zdarza po zatym nie dajecie bana osobo które farmia i używają bugów gdyż jak twierdzi jedna osoba z waszego "TEAMU" "nie będziemy dawać banów ludziom ponieważ nie będziemy mieć graczy na serwie"

Co do rozdawania itemow z tym akurat sie nie zgodze, to jest normalne ze zawsze znajdzie sie jakas osoba ktora bedzie probowala nam wmowic ze ktos z Administracji rozdaje itemy.

Moge cie zapewnic ze nikt z graczy nie otrzymal zadnego Itemu od Administratora no chyba ze za eventy ktore byly organizowne przez Administracje.

Ja mogę cie zapewnić ze kilka graczy dostało itemki od administratora ale to wasza sprawa jak damianek chce rozdawać itemki to niech rozdaje ja mam to gdzieś i nie będę więcej o tym pisał ale to psuje poziom gry bo co innego jak by na serwie było online 5k ludzi jak jest na serwerach metina czy WoW'a to tego nie da się zauważyć ale na serwie gdzie gra 30/40 ludzi to jest łatwe to zobaczenia ;D

i nie tłumacz damianka bo wiesz dobrze sam ze kiedyś itemki rozdawał to czemu by tego nie miał robić teraz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...