Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić parametry laptopa i karty graficznej pod CS:GO

zdrada125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

posiadam laptopa msi gp70 2PF Leopard Pro 

Windows 10, 64 bit

Procesor Intel® Core i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz, 2401 MHz, Rdzenie: 4, 
Pamieć RAM 8 GB,
Karta graficzna nvidia GTX 850M, zintegrowana karta graficzna intel hd graphics 4600

chciałbym ustawić go tak by móc grać w cs go bez żadnych lagów i z w mare dużymi fpsami lecz by ta gra jakoś wyglądała bo jak na razie skaczą mi fpsy i gra się trochę przecina ciężko się w nią gra. I abyście podpowiedzieli mi która arte wybrać bo nie wiem jak je zmienić ani która lepsza do cs go.
Z góry dziękuję.
Opublikowano

Mam msi gp60 840m i5 8gb ram i 100 fps. Ty też pewnie tyle. Ustaw sobie grafike na niskie, rozdziałke pod siebie, na yt masz poradniki jak ustawic nvidie panel pod csgo. Jak ci skacza te fps. Zainstalowales sterowniki z plytki? Najlepiej zainstaluj 8.1 lub 7 windows bo 10 to s**t

Opublikowano

Powiem Ci, że 100 fps to mam tylko jak jestem sam gdzieś na mapie a tak to skaczą pomiędzy 100-70 a jak się wychylam zza jakieś krawędzi to się w ogóle nie da strzelać. Mam jeszcze pytanie gdyż na komputerach się wcale nie znam to czy jak zrobię format kompa to czy potem wystarczy mi tylko płyta z win 7 czy muszę mieć wszystkie sterowniki itd.?

Pasjonat
Opublikowano

A czym się lapek od pcta różni? Znajdź jakikolwiek poradnik dot. zwiększania fps/optymalizacji csgo i zrób co tam napisali. Jedyną różnicą może być to, że czasami w lapku masz włączoną opcję żeby na baterii nie używał pełnej mocy to musisz podłączony do prądu grać i tyle.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...