Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashe i zrywane połączenie

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, odpowiedź może jest banalna ale co zrobić aby nie było tyle crashy.

Są momenty gdy wyrzuca co 3-5 gier a jak gram na UO to nawet co dwie gry. Nie jest to wina mojego neta, bo tylko z tą grą mam ten problem.

Jest to coś normalnego czy o co chodzi?

Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc crash? Bo piszesz o crashu, a poruszasz temat internetu, który nie ma wpływu na crash gry. Jeśli tracisz połączenie z serwerem to owszem, jest problem z internetem ale jeśli zamyka Ci się gra, to chodzi o system, więc podaj przynajmniej jego wersję i ewentualnie specyfikację komputera 

Opublikowano

Czasem wyrzuca z serwerów i nic nie da się zrobić. Wtedy trzeba zamknąc grę i uruchomić ponownie. Nie jest to problem z internetem jestem tego w stu procentach pewny.

Czasem wyrzuca również z całej gry "warrock przestał działać". Podajcie wszystkie możliwe sposoby na poprawę tego problemu poza reinstalowaniem.

Opublikowano

@Asmyk4Fun laptop nie jest gorący jak grasz? Może grafika Ci się przegrzewa i trzeba wyczyścić chłodzenie (miałem tak u siebie). Druga opcja to zaktualizujcie sterowniki, system i można spróbować uruchomić w trybie zgodności. Chociaż to może być bardziej wina samej gry. W ostateczności postawcie system na nowo i na czystym uruchomcie grę

Opublikowano

chłopie mój komp to nówka ma miesiąc  w sumie to laptop ma wbudowane te icecool ile bym nie grał cały czas zimny :) a wręcz lodowaty :D  a tak chciałem se pograc -.-

Opublikowano

"Technologia IceCool, która znajduje się w laptopie, zapewnia komfortowe pisanie, ponieważ oparcia na nadgarstki pozostają zawsze przyjemnie chłodne", no to się nie dziwię że chłodny xD Nie wsadzą Ci takiej technologii, żeby w ogóle się nie grzał do takiego laptopa. Sprawdź jakimś programem typu CPU-Z temperaturę podczas gry, no i spróbuj reszty tego co pisałem wyżej.

Opublikowano

Akurat temperaturek chyba nie da sie sprawdzic cpu-z xD (Chyba, ze dodali taka opcje)

Bardziej polecalbym core temp i gpu-z do takich rzeczy.

Ogolnie to polecilbym reinstall gry, byc moze z plikami jest cos nie halo. Rowniez polecam grac na angielskiej wersji, bo od dodania hero moda na innych wersjach gra lubi "platac figle".

Btw. jakie macie OS'y? :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...