Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowany messenger

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu mam zbugowany messenger czy jak to się tam nazywa. Przykładowo jak piszę jakąś wiadomość na kanale na którym się znajduje w danej chwili to wiadomość się pojawia, jak przełączę na klan to niby wiadomość pisze, ale już nie wyświetla po wciśnięciu enter. No i nie mogę dodawać znajomych tzn. zaproszenia wysyłam ale nikt ich nie otrzymuje. No i na koniec w zakładce klan widzę wszystkich a w zakładce znajomi nie mam nikogo chociaż powinno tam być kilkanaście osób, przez to nie mogę dołączać do znajomych do gry. Kto wie jak to naprawić? reinstal nie pomógł.

810061478549781389651.png

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

szkoda grać.po usunięciu speców i wieżyczek ta gra już niczym nie przyciąga

Przyciąga przyciąga ;) Po usunięciu może troszeczkę zabolało ale gra nadal jest bardzo dobra : Nie ma hackerów sporo ogarniętych ludzi. Wystarczy wyrobić sobie skila :D Wieżyczki tylko robiły kd , a po co Ci kd 3,0 jak  lamisz i zamykasz na eli pro :) Pozdr

Ps. Combat Arms to gra o niebo lepsza od tych cs'ów po których chce się tylko rzygać (To tylko moja opinia).

Opublikowano

Miałem podobnie i zreinstalowałem co pomogło.

Próbowałem już dwa razy i dalej zbugowany, trochę to denerwujące bo nie da rady dołączyć do rozgrywki znajomych.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Miałem podobnie i zreinstalowałem co pomogło.

Próbowałem już dwa razy i dalej zbugowany, trochę to denerwujące bo nie da rady dołączyć do rozgrywki znajomych.

Spróbuj przełączyć grafikę na tryb okna , u niektórych to działa :)

Opublikowano

Problem rozwiązany, okazało się że firewall jeszcze coś blokował, po dodaniu odpowiednich reguł działa.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...