Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana 5S-16 GB za 6- 64GB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was pytanie ponieważ kumpel z roku zaproponował mi wymianę jego iphone 6 (64gb) za mojego 5s (16gb).

Z tym, ze jego iphone ma zbitą szybkę, lecz zbicie nie obejmuje ekranu w miejscach gdzie wyswietlany jest obraz.

Moj iphnoe jest poobijany i porysowany (plecki i boki_) w `100% sprawny. 

czy taka wymiana jest dla mnie korzystna? 

Dodam jeszcze tyle, że dopłata z mojej strony, tylko ile aby biznes był dla mnie opłacalny po jakimś czasie chciabym go sprzedać i kupic 6s :_)

Z góry dzięki ;P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Nie  wiadomo, dowiesz się wtedy jak go sprzedasz ale nie licz że dużo za niego dostaniesz pewnie równowartość 5s ledwo. 

Wymiana uszkodzenia to ok 500-800 zł 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie  wiadomo, dowiesz się wtedy jak go sprzedasz ale nie licz że dużo za niego dostaniesz pewnie równowartość 5s ledwo. 

Wymiana uszkodzenia to ok 500-800 zł 

czyli twierdzisz, że bardziej opłaca mi sie sprzedać mojego 5s i dolozyc do 6?

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Zawsze się opłaca, ceny lecą w dół zwłaszcza używanych, pewnei i tak polecą na dół 

Aktualnie sam czasami szukam  iphone 6 i  kupuje tanio w Anglii ok 150- 200 funtów i wysyłam do Polski  znajomym.  Wychodzi ich prawie 1000 zł ( +/- 300 zł )  za Iphone 6, bez simlocka jak się trafią zablokowane tylko 100 zł więcej bo to nie jest problem ściągnąć legalnie simlock za grosze. Zwykle śą z gwarancjami przynajmniej na rok. Wystarczy poszukać dobrych ofert

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...