Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH I BS Z MOŻLIWOŚCIĄ WYBRANIA 2X BONUSÓW NA DIVINE S2

Maniurka9270

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję WH oraz BS'a z możliwością wybrania dwóch bonusów do mixowania, np. Średnich lub UM w jednym przedmiocie, gdy wbije powiedzmy 50 sr to się zatrzyma ale również jeżeli w międzyczasie wbije 20 um to także się zatrzyma. Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Witam, poszukuję WH oraz BS'a z możliwością wybrania dwóch bonusów do mixowania, np. Średnich lub UM w jednym przedmiocie, gdy wbije powiedzmy 50 sr to się zatrzyma ale również jeżeli w międzyczasie wbije 20 um to także się zatrzyma. Z góry dziękuję :)

Jeśli chodzi o BS to M2bob premium posiada taką możliwość (aż 5 możliwych opcji do wyboru) na jednym itemie, a jak chcesz darmowy, to szukaj BS by Padmak z 2012 roku, wiem że posiadał kilka możliwości bonusów do wyboru, aktualne wbudowane BS'y nie mają tego, co według mnie jest niedopracowaniem programu, przez co tracimy sporo zmianek, kiedy w tym czasie mogą wejść jakieś inne przydatne bonusy, śmieszne jest to że starsze BS'y były lepsze :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o BS to M2bob premium posiada taką możliwość (aż 5 możliwych opcji do wyboru) na jednym itemie, a jak chcesz darmowy, to szukaj BS by Padmak z 2012 roku, wiem że posiadał kilka możliwości bonusów do wyboru, aktualne wbudowane BS'y nie mają tego, co według mnie jest niedopracowaniem programu, przez co tracimy sporo zmianek, kiedy w tym czasie mogą wejść jakieś inne przydatne bonusy, śmieszne jest to że starsze BS'y były lepsze :)

Padmak nie zadziała na cliencie tego serwera.

@Maniurka9270

0df51bd4b9944cd388e96dcbf8e0b85d.png

http://amazing.ct8.pl/ftp/BS%20Divine.zip
https://virustotal.com/pl/file/218e522cf0d74d8ae8e859352a1048c8c62a8f73f9bf708bc18c7aa37fa9bf7c/analysis/1478555401/

Pobierz, wypakuj do clienta, jednocześnie podmieniając pliki. 

BS uruchamia się przyciskiem F5 ;)

Cytat

Pomogłem? kliknij "Lubię to" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...