Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Editor & L3DT

Mone123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

Pilnie poszukuję nie przerabianego (np. przez remixa) , world editora, niestety większość linków podanych tutaj już dawno temu wygasła, lub nie ma dostępu, dlatego otwieram  nowy temat. Pobrałam jeden editor od barana, niestety jest tam mały kłopot z dll'kami , podbrałam je wszystkie , wypakowałam i wkleiłam gdzie trzeba ale on nadal ich nie widzi, więc nieważne co bym zrobiła i tak nie będzie działać. Co do editora od Remixa jest on conajmniej ułomny (no niestety) , w momencie wybierania tekstury wykrzacza się, wolała bym pracować na czymś mniej autorskim.

Dodatkowo, mam pytanie odnośnie tworzenia map z programem D3LT, czy ktoś wie , jak dodawać tam przedmioty, np. drzewa, mosty, budynki ?

Czy używaliście do nanoszenia kolorów na mapę programu innego niż Photoshop i wiecie jak szarością uzyskać kolor wody ?

Będę wdzięczna za każdą podpowiedz :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...