Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSP - czy w jakiś sposób mogę połączyć się z Internetem?

Turczynskii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu chciałem sobie kupic PSP (mówiąc jakiś czas temu mam na myśli kilka lat temu). Wiadomo, wtedy przesiadywalem na nim wbijając kolejne rangi w Tekkenie, lecz wtedy po ok. pól roku, zgubila mi się do niego ladowarka i jakos go porzucilem. Teraz znalazłem ładowarkę i sobie pomyślałem ze se pogram. Odpalilem GTA:VCS i chciałem dolaczyc do multiplayer, ale nie pomyślałem ze musze miec polaczenie z netem, no to wchodzę w ustawienia i chce wlaczyc wifi, a widzę ze nie ma takiej opcji, kiedys nie zwracalem uwagi na WIFI bo u mnie w domu takie cos jeszcze nie istniało. Okazalo się ze mój model (czyli street) nie posiada modulu WIFI. I tu mam pytanie, da się jakoś podlaczyc tego neta jakimś adapterem czy czymś w tym stylu? Zalezy mi na tym bo chciałbym pograć przez Internet a nie mogę. Dzieki za wszelka pomoc.

Opublikowano

Mozliwe, iz to prawda w sumie, tyle ze wiesz ze to multiplayer raczej lokalny? To znaczy nawet chyba nigdy nie bylo serwerow do zadnych gier takich na duze odleglosci w tym gta na psp, pomijajac fakt, ze jesli byly to juz dawno je raczej wylaczyli jak psp z psstore.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...