Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za SweetFX jest VAC?

szakal97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano Wszystkim.

Mam pytanie,a mianowicie planowałem zainstalować SweetFX,ale nie wiem czy za to jest VAC Ban ?

Czy normalnie można to używać czy jednak jest za to Vac ?

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Nie ma żadnego VAC.

Nie wiem jak tam u AMD ale Nvidia w Panelu Sterowania Nvidia ma opcje która pozwala na SweetFX.

Nieprawda.

Nvidia ma opcję tzw. Digital Vibrance (Cyfrowa poświata), a AMD opcję Saturation (Saturacja). Teoretycznie ustawienie Nvidii powoduje podbicie nasycenia barw o niskim nasyceniu, natomiast ustawienie AMD podbija nasycenie wszystkich barw.

SweetFX modyfikuje pliki gry i dlatego jest raczej odradzany, a w przypadku niektórych lig nawet zabroniony.

Programem, który korzysta z ustawień kart graficznych jest VibranceGUI i tenże jest uznawany za bezpieczny. 

Opublikowano

Jakoś rok temu grałem na sfx i wszystko ładnie działało, pewnie tak jak jest teraz. Żadnego bana nie dostałem więc jak ktoś chce zmienić coś w csie to polecam. 

Opublikowano

SweetFX modyfikuje pliki gry i dlatego jest raczej odradzany

I niby dlaczego jest odradzany? xD

Nie ma za to VAC, używam tego na koncie wartym ponad 300zł (samo konto, bez skinów) i jakoś nie mam bana.

Opublikowano

Nie ma za to VACA i raczej nigdy nie bedzie :)

Osobiscie polecam VibranceGUI , daje efekt lepszy niz SweetFX i to nie tylko w csgo :D

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

SweetFX modyfikuje pliki gry i dlatego jest raczej odradzany

I niby dlaczego jest odradzany? xD

Nie ma za to VAC, używam tego na koncie wartym ponad 300zł (samo konto, bez skinów) i jakoś nie mam bana.

Chwalisz się czy co?

Nie ma za to VAC'a.

Opublikowano

Jak najbardziej. Sweetfx wprowadza do gry pliki dll. i exe. Jak by puścili scana to od razu leci VAC 

czlowieku sweetfx to tylko poprawa kolorow a nie zmiana/edycja tekstur vac sprawdza pliki gry a nie jasnosc itp. lel, predzej za avasta dostaniesz vaca :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...