Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s51 vs m44

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uznałem, że misje osobiste warto też robić na artach ze względy na załogantki.

Jako, że jestem kiepskim arciarzem (pomimo, że dawniej trochę latałem na amerykańcach) chciałbym zapytać, która opcja będzie lepsza:

1-kupic m44, które mam już wymaxowane, latać na full heat i racjach

2-wydać 90k wolnego expa (zbadanie pojazdu s-51 i jego topowego działa) i kupić tą VII?

Która z tych art bardziej nada się do misji osobistych na stuga i t28 (ewentualnie też na t55a chociaż jako, że jestem kiepskim arciarzem to nie wiem czy mi cierpliwości starczy)?

Byłem już przekonany do ruska ale jak sprawdziłem jego widełki i poczytałem o celności to jednak uznałem, że warto zapytać o to.

Opublikowano

Polecam m44 zayebisty czołg 

Wiesz mi chodzi głównie o misje. Przykładowo 113 też jest świetnym czołgiem ale to is4 bardziej nadaje się do misji. m44 również wydaje mi się lepsze ale s-51 ze względu na wyższe losowania i świetną alfe może się okazać lepszy do zrobienia misji, zwłaszcza w przypadku tych na t28 i t55a.

Opublikowano

Grając M44 wyładowanym pociskami kumulacyjnymi, zrobiłem wszystkie misje na Stuga i T28 i część T55a

Polecam, o ile masz spory zapas kredytów.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

No nie wiem czy kallkuluje się to: 20 sec vs 50 sec.

M44 wspominam bardzo miło, heaty i po 2k dmg na bitwe. Racja że s51 ma lepsze działo ale strasznie długo je ładuje i jest do tego nie celne a m44 szybko ładuje, jest celne i przyjemniej się gra

Opublikowano

No nie wiem czy kallkuluje się to: 20 sec vs 50 sec.

M44 wspominam bardzo miło, heaty i po 2k dmg na bitwe. Racja że s51 ma lepsze działo ale strasznie długo je ładuje i jest do tego nie celne a m44 szybko ładuje, jest celne i przyjemniej się gra

Zgadzam się z kolegą. M44 o niebo lepszy i przyjemniejszy w graniu, no i kolejne po nim arty Amerykańców też. 

W Ruskich artach denerwowało mnie to że mają bardzo wąski zakres wychyłu działa (na boki) , Amerykańce mają praktycznie wszystkie arty s dobrym wychyłami.

Na twoim miejscu leciałbym Amerykańską linią art, tym bardziej że masz już wymaksowany M44. Zawsze jakby co możesz wziąć kolejną M12 też b.dobra arta i nawet celniejsza od M44.

Tu masz stronkę gdzie możesz sobie porównać te arty:

http://tank-compare.com/pl/compare/m12/m44/s-51#T1=49I41I25I60I112&T2=745I66I47I104I120&T3=336I273I241I419I174

S51 dodatkowo jest strasznie wolna, jak będziesz musiał zmienić pozycję to będziesz wieki jechał (kąty wychyłu działa na boki tylko +/-4 stopnie) - nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...