Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wh na classicmt2

Huaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy aktualnie jest jakieś działające wh? Na tym serwerze codziennie są aktualizacje ,które blokują dostęp do hacków :/.

Próbowałem extreme injector ale zawsze pojawia się okno ,że program przestał działac. Nie próbuje nawet wspominać o cheat engine [*]

Opublikowano

Po włączeniu cheat engine kiedy odpalona jest gra po prostu wywaala clienta sprawdzone. Ładnie tam kombinują

Wystarczy zmienic nazwe Cheat Engine.exe na byle jaką i odpala. ; ]]

Opublikowano

Możecie mi podziękować bo podsyłam każdy działający cheat do technika aby go zablokował

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

napisz dokladnie jak to zrobic bo ja zmienilem nazwe i nic mi to nie dalo 

Odpalaj lepiej Injectorem, bo z CE  teraz mnie tez wyrzuca.

Zmień nazwe Injector.exe np. na qwerty.exe

Odpal patchera, zainiectuj i graj. :D

Opublikowano

Możecie mi podziękować bo podsyłam każdy działający cheat do technika aby go zablokował

Jakoś mh i wh zajebiscie mi chodzą ;))

Opublikowano

Jak na razie wiem tyle, że na 100% działa Multihack od Siela, ale niestety nie ma w nim WH.  MH od kamera wyrzuca :(

Ale wykrywanie metków nie działa :/

Opublikowano

Jak coś to mam wh i multihacka, ale potrzebuje dobrego lvlbota, który używa skili, bo np ten od kamera włącza i wyłącza ciągle ostrze, ale expi nawet spoko tylko wolno to idzie bez ostrza, mam drugi lvlbot, ale tamten tylko w sumie bije, c*****o potuje i nie uzywa skili -.-

Opublikowano

Jak na razie wiem tyle, że na 100% działa Multihack od Siela, ale niestety nie ma w nim WH.  MH od kamera wyrzuca :(

Możesz powiedzieć co zrobiłeś żeby multi od Siela działał, bo mi wyrzuca metina podczas próby włączenia pliku exe.

Opublikowano

@UP odpalasz metina , pozniej extreme injector dodajesz plik sielu27 i ot, to wszystko :)

@3UP Podaj nazwę ;) A od kamera wszystk odziała tylko musisz ustawic co ile ma te czarowane włączać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...