Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung A5 2016 backup i wgrywanie softu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Play olał klientów i od dobrego czasu nie wypuszcza aktualizacji Androida do 6.0.1 dlatego więc postanowiłem sam ją zainstalować przy pomocy odina. No właśnie, przy pomocy odina, tyle wiem. Jakby mógł mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić. Chciałbym jeszcze zrobić backup na wszelki wypadek gdyby coś poszło nie tak, lub gdyby telefon trzeba było by oddać na gwarancje(no chyba, że jest to niemożliwe to obejdzie się bez backupu)

Dodam jeszcze, że soft mam pobrany z strony sammobile.com i jest to soft GALAXY A5 ⑥ (SM-A510F)

Opublikowano

Play olał klientów i od dobrego czasu nie wypuszcza aktualizacji Androida do 6.0.1 dlatego więc postanowiłem sam ją zainstalować przy pomocy odina. No właśnie, przy pomocy odina, tyle wiem. Jakby mógł mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić. Chciałbym jeszcze zrobić backup na wszelki wypadek gdyby coś poszło nie tak, lub gdyby telefon trzeba było by oddać na gwarancje(no chyba, że jest to niemożliwe to obejdzie się bez backupu)

Dodam jeszcze, że soft mam pobrany z strony sammobile.com i jest to soft GALAXY A5 ⑥ (SM-A510F)

Mam identycznie czyt. tel z playa. Zainstaluj najpierw przez odina - andka 5.1.1, bo zmieni Ci się z xeo na itv jak zaaktualizujesz od razu do 6.0.1, potem z poziomu telefonu zaaktualizuj sobie do 6.0, wejdź na forum o androidach, masz tam wszyskto krok po kroku do tego telefonu wyjaśnione, chociaż jest to banalnie proste :p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...