Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT Blitz

Bialy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telefoniarze radziłbym zajerzeć do ustawień i wyłączyć granie z ludźmi z PC, a Ci co grają na kompach to możecie to sobie włączyć, żeby postrzelaćdo tych nieogarów z telefonów bo jak ktoś jest chociaz troche ogarniety to sobie to wyłączy...

Opublikowano

Dla mnie dobra, jakie urządzenie taka jakość grafiki, podaj co masz.

Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka

Gra chodzi jak miód na xperii z3 

Telefoniarze radziłbym zajerzeć do ustawień i wyłączyć granie z ludźmi z PC, a Ci co grają na kompach to możecie to sobie włączyć, żeby postrzelaćdo tych nieogarów z telefonów bo jak ktoś jest chociaz troche ogarniety to sobie to wyłączy...

O, dzięki za info. 

9113414779628821535959.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dużo i jest sporo starych wyjadaczy z pc(w tym ja)

Optymalizacja jest o dziwo bardzo dobra jak i zarówno nieobciążone serwery(stały ping).Jedynym minusem jest oczywiście dotykowe celowanie które dla tych mniej wykorzystywających telefon może być trudne.Jest co prawda automatyczne naprowadzenie celownika na czołg ale jeśli ogarniasz to nie polecam.Gram bez żadnego wspomagania celownika bo dla mnie przeszkadza w celowaniu w weakspoty.Jeśli jesteś toxic graczem(takim jak ja :D ) który czasem denerwuje się gdy widzi jak ludzie obracają tylko wieżą na boki stojąc w miejscu to takie przypadki są często i nie raz trzeba spinać dupe grając sam na 5.Złożyczyłem już innym wiele razy ale jak tu się nie denerwować gdy gość Fv125b robi 0 dmg a ja grając z stockowym T-54 3k :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...