Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki lvl up

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć, a jaki sposób mogę wbić szybko 30lv. Proszę o jakieś porady, ewentualnie programy, które mi pomogą w tym (o ile takie istnieją).

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać "nieczysto" to poszukaj sobie trochę w dziale BoL, EB i L#. Tam na botach można expić. Pamiętaj,

za to ban może być.

A jak chcesz na lajcie poexpić sobie sam, to kup jakiegoś boosta i ciśnij.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Tak jak pisał tutaj kaktuki to aramy, aramy nie trwają długo a dają tego xpa troszke wiecej niz na wygranego normala.

Boosta kup na dzien i na wygrane  kilka meczy, to masz podwójnego boosta i z dzienną wygraną  to miazga : > 

Ale istnieją też boty do tej gry z których można korzystać np Xrp.Ashe elobuddy > który sam gra nasze gry no np gdy my spimy, albo bananabot nie wiem jak z aktualizacją ale działał tak ze soraką bot chodził u supportował, ba nawet za gry ktos rzuci ci honora. Do 10 lvl grasz na botach łatwych (SI) a do 15 chyba grasz normalne a pootem te najlepsze i ostatnie 5 lvl mozesz grac na normalach, bo od 1-15 masz jakis chyba bonus na xp

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Kiedyś była opcja 7 minut ze smitem na botach i tp na 3v3 ale to już dawno nieaktualne. Teraz niby coś tam zmieniali w expieniu, że niby te 50% szybciej się wbija 30 ale z boostem na winy i na dni w tydzień dasz radę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Legenda o królu poro + dopalacze

A jak nie to bocenie konta na aramach/botach z dopalaczami

Elobuddy/bol/l# oferują taką możliwość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...