Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HyperX Cloud l a Superlux HD681 EVO

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czym się różnią te słuchawki i które będą lepsze? Opinie podzielają, że SuperLux są lepsze od HyperX, a inne opinie, że HyperX lepsze. 

Opublikowano

Z tych dwóch to ewidentnie Hypery są lepsze, w ogóle to są jedne z najlepszych headsetow w kontekście cs go.

A tak poza tym to nie rozumiem ludzi, którzy nie jedzą mięsa.

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Evo moga byc do przesady bassowe, superluxy podobno maja wieksza scene, nie wiem, nie mialem, ale hyperx to generalnie bedzie i tak lepszy sprzet na codzien.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Evo moga byc do przesady bassowe, superluxy podobno maja wieksza scene, nie wiem, nie mialem, ale hyperx to generalnie bedzie i tak lepszy sprzet na codzien.

Masz rację, Evo są basowe i gorzej wykonane. Wersja bez EVO jest lepiej wykonana i ma świetne brzmienie i bardzo dobrą scenę. Dla mnie wydawanie 300zł na słuchawki od HyperX to abstrakcja... w porównaniu z chociażby tymi Superluxami na prawdę są bardzo dobre jak za 89zł.

Jak już to bardziej brałbym ISK MDH9000 za te pieniądze.

POLECANE MYSZKI

powyżej 200zł   1.ZOWIE FK1/EC1A/EC2A itp    2.DM1 PRO S   3.RAZER Deathadder
od 150 do 200zł   1.Gigabyte XM300   2.DM1 PRo   3.SS Rival 300
od 100 do 150zł   1.CM Storm Alcor   2.OZONE NEON 3K   3.Tessoro Saggita

do 100zł    1.A4tech A90 bloody    2.Logitech G100s    3.Cougar 200K   do 50zł Tracer Vanquish

Opublikowano

Czy ja wiem, skoro ma budzet to mozna brac, ja tam za uzywki dalem mniej niz 200 wiec kot, w ogole raczej to powinna byc walka miecy hmc631, a nie sluchwkami za stowke i trzy.

Opublikowano

@kebab84 dzięki za polecenie, lecz mają one membrane 50, tyle to ja mam w moich Siberiach 200 za 300 zł, chce coś z 53. ;) @Oski0202 Dzięki za odpowiedź. PS. W Hyper Cloud ll za 400 zł jest dodatkowo karta dźwiękowa, dużo ona pomaga niż w wersji l?

Myślałem nad qpad 90, ale pęka skóra i pałąk ze pseudo skóry po 2 latach... Qpad 85 hmm... nie ma plecionego kabla, lecz ma otwartość co w zaciszu jest idealne, ale na lanie nie... 

Opublikowano

Posiadam HD681 EVO i szczerze to tak średnio polecam. Jakość dźwięku może i jest ok (chociaż są za bardzo basowe jak już to napisał kolega wyżej), ale zbyt wygodne to one nie są, tym bardziej, że połowę dnia spędzam z nimi na uszach :/ Dlatego też planuję przesiadkę na Cloudy, które faktycznie uchodzą za najlepsze jeżeli o csa ;)

Opublikowano

cos Ty, ta syfiasta dzwiekowka, mozliwe ze gorsza od integry nie jest warta stowki, duzo lepiej ja mozesz wydac, zaufaj mi (ja np korzystam z hyperx cloudow z creative sb0460, ale to ja, moze cos lepszego na olx wyrwiesz, xonary dg itp sa nieoplacalne od razu mowie)

Opublikowano

@Oski0202 jeszcze się zastanowię, nie zmieniam moich Siberii, bo są idealne dla mnie, ale kiedyś taka pora nastąpi. ;) Tak się zapytałem w wątku. 

Opublikowano

zobacz te ISK ponoć za tą cene to świetna alternatywa dla Cloudów oraz HMC631

POLECANE MYSZKI

powyżej 200zł   1.ZOWIE FK1/EC1A/EC2A itp    2.DM1 PRO S   3.RAZER Deathadder
od 150 do 200zł   1.Gigabyte XM300   2.DM1 PRo   3.SS Rival 300
od 100 do 150zł   1.CM Storm Alcor   2.OZONE NEON 3K   3.Tessoro Saggita

do 100zł    1.A4tech A90 bloody    2.Logitech G100s    3.Cougar 200K   do 50zł Tracer Vanquish

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...