Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlecenie dla budowniczego - Spawn

masterolos09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję budowniczego, żeby zbudował mi spawn na nową edycję serwera, oczywiście nie za darmo, jestem w stanie zapłacić. Nowa edycja serwera miała by być na święta w grudniu. Wysyłać swoje projekty na priv, a wybiorę najlepszego!

Opublikowano

I pytanie co ma być na spawnie jest chyba kluczowe. A po za tym, może ktoś kto zbuduje ci dobry spawn będzie oczekiwał większej kwoty za niego?

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Osobiście mogę polecić spółkę CraftCast, buduje bardzo ładne spawny. Niestety ich ceny są wysokie. Powinieneś opisać co powinno się znajdować na danym spawnie. Także musisz uwzględni w jakim stylu powinien być spawn. Jeżeli chcesz coś w niższej cenie to zapraszam na priv to dam ci kontakt do osoby z CraftCastu, która buduje sama. ;)

Opublikowano

Osobiście mogę polecić spółkę CraftCast, buduje bardzo ładne spawny. Niestety ich ceny są wysokie. Powinieneś opisać co powinno się znajdować na danym spawnie. Także musisz uwzględni w jakim stylu powinien być spawn. Jeżeli chcesz coś w niższej cenie to zapraszam na priv to dam ci kontakt do osoby z CraftCastu, która buduje sama. ;)

Ceny wysokie za budowanie gówien? To chyba raczej nie powinno iść ze sobą w parze.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...