Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mainowanie

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

szukam maina, bo już mnie denerwuje granie randomowymi postaciami

podajcie pierwsze lepsze postacie, nie muszą być pod mete 

mainowałem Kindred i chciałbym coś podobnego do niej

a jak ktoś ma zamiar pisać EEEE CZEMU TO MY MAMY CI MAINA SZUKAC CO SAM SE ZNAJDZ POSTAC KTUROM LUBISZ GRAC DEBILU!!11ONEONE1!!11!

to niech spierdala i nic nie pisze

Opublikowano

EEEE CZEMU TO MY MAMY CI MAINA SZUKAC CO SAM SE ZNAJDZ POSTAC KTUROM LUBISZ GRAC DEBILU!!11ONEONE1!!11!

Mainowałeś kindred która jest junglerem, więc oczekujesz zapewne champa do grania tej roli. Co powiesz na Zaca?

Strasznie fajny leśnik. ma wszystko czego potrzebuje aktualnie jungler, a nawet wiecej  B)

Czyszczenie campów jest banalne, a ganki to łatwizna nawet dla ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dodatkowo jest niesamowicie tanky nie tracąc przy tym na dmg więc możesz bez obaw stać na czele teamu, zgarnąć dmg lub zainicjować walkę z ukrycia, dając przewage swojemu teamowi. 

Raczej wiesz jak wygląda jego mechanika, więc katuj go srogo bo broken  :sex:

Opublikowano

EEEE CZEMU TO MY MAMY CI MAINA SZUKAC CO SAM SE ZNAJDZ POSTAC KTUROM LUBISZ GRAC DEBILU!!11ONEONE1!!11!

Mainowałeś kindred która jest junglerem, więc oczekujesz zapewne champa do grania tej roli. Co powiesz na Zaca?

Strasznie fajny leśnik. ma wszystko czego potrzebuje aktualnie jungler, a nawet wiecej  B)

Czyszczenie campów jest banalne, a ganki to łatwizna nawet dla ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dodatkowo jest niesamowicie tanky nie tracąc przy tym na dmg więc możesz bez obaw stać na czele teamu, zgarnąć dmg lub zainicjować walkę z ukrycia, dając przewage swojemu teamowi. 

nie chce zaca

nie lubie

nie wazne jaka linia

procz adc

Opublikowano

nie chce zaca

nie lubie

nie wazne jaka linia

procz adc

Jak adc, to Jhin. Carruje dupe przez cal czas konkret.

Musiałbyś nim pograć trochę, żeby załapać jak klikać z jego mechaniką. 

No ale te jebnięcie nadrabia czas jaki potrzeba na ogarniecie go w podstawowym stopniu  :lenny:

-

Jeżeli linia obojętna tooooooo

SUPPORT 

Dawaj Janne, aktualnie najlepszy support wraz z Karmą. 

Raczej wiesz jak wygląda bot janną, dajesz shielda kiedy okładają twoje adc, lub gdy carry chce się pobić. 

Shield zgarnia dużo dmg mając dopiero 1 poziom, a jako jedyna postać w lolu daje jeszcze dodatkowe ad, a opcjonalne ulti moze poslużyć nawet do inicjacji 

Opublikowano

Tryndamere

Nie jest chyba pod mete, nie wiem.. Ale skurwiel jak się patrzy

mam 5 maestrie ale przestał mi sie podobać 

nie chce zaca

nie lubie

nie wazne jaka linia

procz adc

No ale te jebnięcie nadrabia czas jaki potrzeba na ogarniecie go w podstawowym stopniu  :lenny:

-

SUPPORT 

Raczej wiesz jak wygląda bot janną, dajesz shielda kiedy okładają twoje adc, lub gdy carry chce się pobić. 

Shield zgarnia dużo dmg mając dopiero 1 poziom, a jako jedyna postać w lolu daje jeszcze dodatkowe ad, a opcjonalne ulti moze poslużyć nawet do inicjacji 

napisałem "prócz adc" fappa

janny nie lubie też

a sona? co myślicie

Opublikowano

Kha zix:Dostanie mocnego buffa,true dmg z Q ale to jak solo kogoś spotkasz,Skok z E jak masz ulepszone to przy asyscie albo killu masz odnowiony skill,niewidka z R heal z W oraz slow

Tryndamere

nie chce zaca

nie lubie

nie wazne jaka linia

procz adc

-

SUPPORT 

napisałem "prócz adc" fappa

janny nie lubie też

a sona? co myślicie

Sona jak złożysz pod ap To ma w uj dmg ale papierowa jest trzeba trochę nią pograć zanim wskoczy się na rankedy 

Opublikowano

Banowany dość często.

Od siebie mogę polecić:

Hecarim (mobilny ult + e, aoe z "q", a "w" nawet spoko zwraca te hp na campach) - lecisz pod tanka i sam prowokujesz przeciwników, aby wbijali obrażenia w ciebie, Olaf (skille dość proste w mechanice, ale ult zapewnia ci tzw. "nieśmiertelność", po prostu odpalasz, a następnie lecisz przed siebie) - zbierasz tak samo dmg na siebie, GP (postać cały czas gdzieś grywalna, a kiedy ogarnie się beczki, to spory fun leci), Irelia (bardzo skillowa postać: odpowiednie granie pod "e", doskok z "q" po minionach, jakiś healek na linii z "w") - przy odrobinie opanowania można zdziałać cuda tą postacią, Viktor (laserek pod sprzątanie szybko minionów, aoe stun, czy tarcza + dmg plus z autoataczku, a do tego aoe ult) - chyba nie ma co mówić, można było zobaczyć moc tej postaci m.in. na mistrzowstwach.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

jaki temat, jeszcze typ daje zaca, a ten wybrzydza xDDDDDDD

polecam timo, bo grzyby

nie każdy lubi grać tymi postaciami co ty mordeczko

z fartem elo

Opublikowano

Tryndamere zawsze dobra postać :) Jak grasz ze swoimi ludzmi i umią oni grać 4v5 masz otwartą drogę do split pushu. Lecisz pod AP i przy 45% cdr rozwalasz wieżę, która ma full hp w 5-6 sekund z minionkami. Byłem w diamencie więc sposób sprawdzony :)

Opublikowano

Tryndamere zawsze dobra postać :) Jak grasz ze swoimi ludzmi i umią oni grać 4v5 masz otwartą drogę do split pushu. Lecisz pod AP i przy 45% cdr rozwalasz wieżę, która ma full hp w 5-6 sekund z minionkami. Byłem w diamencie więc sposób sprawdzony :)

Tryndamere

Opublikowano

Karma, Xerath i Annie. 

Ja mainuję Tryndamere, więc powinniśmy mieć podobny playstyle.

ALE JA NIE MAINUJE TRYNDY

CZY WY NIE UMIECIE CZYTAĆ?

Opublikowano

@happi Ja bym Ci polecił Barda albo Shaco bo to takie trolle jak ty

Bard

+ stun

+ heal

+ długi tunel

+ Mocny

+ Wytrzymały

+ duże obrażenia

+ możesz grać nim wszędzie, ale najlepszy na jungli 

- Trudna postać i drogie skiny

Shaco

+ niewidzialny moszesz trolowac przecifnikuw i wogole

+ zuca obrazaniami

+ ma platki

+ latfo gankuje

- za duszo obraszen zadaje

Opublikowano

Karma, Xerath i Annie. 

Ja mainuję Tryndamere, więc powinniśmy mieć podobny playstyle.

ALE JA NIE MAINUJE TRYNDY

CZY WY NIE UMIECIE CZYTAĆ?

Kolego, ale ja nie napisałem, że mainujesz tryndę, umiesz czytać? 

Napisałeś, że masz nim 5 maestrię i Ci się znudził, więc do tego się odniosłem. Jak zarzucasz coś komuś, to się najpierw zastanów co piszesz.

Jak chcesz nieszablonowy pick to graj Singedem, ma ciekawą mechanikę. 

Farmisz, farmisz i farmisz. W 10 minucie biegasz po bazie przeciwnika zbierając miniony. Nie wiedzą co się dzieje. 

Opublikowano

Ogolnie polecam postacie mobilne i te co maja jakas przewage w team fightach np . niewidzialnosc

np:

Teemo
Twitch
Vayne
Rengar
Akali
Evelynn
Wukong
Shaco
LeBlanc

Opublikowano

ADC:

Ashe

Plusy:
- Wysokie obrażenia
- Postać prosta w obsłudze
- Slow na W
- Stun na R

Minusy:
- Żadnej ucieczki

Draven:

Plusy:
- Wysokie obrażenia
- Możliwość ucieczki ze spella (rzut toporkami w kilka postaci, które automatycznie zostają "zrzucone" na bok)
- Łapanie toporków daję bonus w postaci golda
- Daleki zasięg R

Minusy:
- Konieczność łapania toporków podczas farmienia, z tego względu na wyższym elo łatwo przewidzieć jego ruchy
- Jak w early spier*olisz, to ciężko będzie cokolwiek później zrobić
Opublikowano

ADC:

Ashe

Plusy:
- Wysokie obrażenia
- Postać prosta w obsłudze
- Slow na W
- Stun na R

Minusy:
- Żadnej ucieczki

Draven:

Plusy:
- Wysokie obrażenia
- Możliwość ucieczki ze spella (rzut toporkami w kilka postaci, które automatycznie zostają "zrzucone" na bok)
- Łapanie toporków daję bonus w postaci golda
- Daleki zasięg R

Minusy:
- Konieczność łapania toporków podczas farmienia, z tego względu na wyższym elo łatwo przewidzieć jego ruchy
- Jak w early spier*olisz, to ciężko będzie cokolwiek później zrobić

k***a

nic wiecej nie napisze

Opublikowano

Serio ludzie, po co te wszystkie wypociny? Podajecie mu postacie, opisujecie je dając przy okazji plusy i minusy, a typ każdą propozycję odrzuca, marnujecie czas. Tym nie gram, tego nie lubię. Litości. Każdy z nas mainuje inną postać, każdy preferuje inny styl gry. 
Jeżeli nie potrafisz odnaleźć idealnej postaci dla siebie to graj sobie aramy i normale. 
:v 

Mainuj Mastera Yi, tak jak ja.  :makka: Opisywać go nie mam zamiaru, są poradniki do tej postaci na forum. xD

maybenow.png

Opublikowano

Serio ludzie, po co te wszystkie wypociny? Podajecie mu postacie, opisujecie je dając przy okazji plusy i minusy, a typ każdą propozycję odrzuca, marnujecie czas. Tym nie gram, tego nie lubię. Litości. Każdy z nas mainuje inną postać, każdy preferuje inny styl gry. 

Jeżeli nie potrafisz odnaleźć idealnej postaci dla siebie to graj sobie aramy i normale.  :v 

Mainuj Mastera Yi, tak jak ja.  :makka: Opisywać go nie mam zamiaru, są poradniki do tej postaci na forum. xD

nie chce grać standardowymi pickami, a póki co lecą takie propozycje które widuje często na normalach/rankedach

Opublikowano

Jeżeli nie potrafisz odnaleźć idealnej postaci dla siebie to graj sobie aramy i normale.  :v 

nie chce grać standardowymi pickami, a póki co lecą takie propozycje które widuje często na normalach/rankedach

Dobra, spoko. Napisz mi jakiego typu postać Ci odpowiada, widać że masz jakieś

zastrzeżenia, ale nie napisałeś jakiś "wymagań", jeżeli mi coś w tym stylu przekażesz

może będę w stanie Ci pomóc. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...