Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompendium wiedzy overwatch.

Erykocoelcho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No akurat co do filmikow moglbys dac tez wersje angielskie.

Akurat ja nie trawie tego polskiego dubbingu :/

Btw. nie ma Sombry xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No akurat co do filmikow moglbys dac tez wersje angielskie.

Akurat ja nie trawie tego polskiego dubbingu :/

Btw. nie ma Sombry xD

Sombra została ujawniona wraz z nowym filmikiem "Infiltracja" na Blizzconie! :)

Proponuję byś do bohaterów dodał ich nicki z gier, bo ja nie ogarniam ich imion na przykład i nie wiem co klikam. xD

PS Jak na razie nie widzę potrzeby jego podpięcia, zobaczymy w przyszłości czy będzie temat aktualizowany. 

Opublikowano

Ktoś zainteresowany lore danej postaci z pewnością będzie znał jej prawidłowe dane, mogę dodać ich nicki z gry ale raczej nie przyniesie to pożądanych efektów. Temat będzie aktualizowany jak pojawią się nowe informacje dotyczące danej postaci lub całego uniwersum. Póki co nie znalazłem nic nowego oprócz tych rzeczy które są zawarte w kompendium. 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref Dodałem komiks magia świąt.

Mały spoiler komiksu i zarazem pytanie. Co sądzicie o tym, że smuga jest homoseksualna? Czy może źle zrozumiałem komiks xD

Opublikowano

@ref Dodałem komiks magia świąt.

Mały spoiler komiksu i zarazem pytanie. Co sądzicie o tym, że smuga jest homoseksualna? Czy może źle zrozumiałem komiks xD

Blizzard mówił o tym, że w grze będą postacie homoseksualne. Wszyscy myśleli że pierwszą z nich będzie Zarya, a tutaj niespodzianka :D

To tylko gra, jeśli ktoś zwraca uwagę na orientację w grach komputerowych i przestaje w nią grać, to coś się dzieje z tą osobą xD

Opublikowano

Moim zdaniem określanie orientacji postaci w grze takiej jak overwatch jest bezsensowne. Po co określać coś tam gdzie tego nie powinno być. Fabuła OV nie jest jakaś rozbudowana i dla gameplayu nie ma znaczenia więc po co określać takie rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...