Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdziałka :)

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem...Mam jakiś stary (czyt. 8 letni) monitor do komputera, bo nowy jeszcze nie przyszedł, wszystko działa ok.

Na samym początku ustawiła mi się rozdziałka 1024x768, włączyłem overwatcha i na gorze i na dole miałem czarne paski myślałem , że to wina własnie tej rozdzialki ustawionej to zmieniłem na 1280x1024 i dalej są te paski nawet po przestawieniu w grze na tą 1280x1024. Jak ustawię np. 1600x1024, albo większą to mi się wyłącza monitor i nie chcę się włączyć..Czy to jest wina tego, że nie obsługuje większej rozdziałki niż 1024x738? Tez mnie dziwi to że moge sobie ustawic 1920x1028, 2560x1600 jak ten monitor nie jest przeciez na 100% zdolny do takiej rozdzialki xD

Opublikowano

Ja mam dwa monitory, jeden 1440 x 900, drugi 1600 x 900. Na tym pierwszym jak odpaliłem Overwatcha również miałem paski, bo monitor jest 16:10, a ten drugi 16:9. Twój monitor jest 4:3. Nic z tym nie zrobisz, musisz czekać na nowy monitor. ;)

Opublikowano

Ja mam dwa monitory, jeden 1440 x 900, drugi 1600 x 900. Na tym pierwszym jak odpaliłem Overwatcha również miałem paski, bo monitor jest 16:10, a ten drugi 16:9. Twój monitor jest 4:3. Nic z tym nie zrobisz, musisz czekać na nowy monitor. ;)

A czemu np. w Wiedzminie 3 mam rozdziałke ustawioną 1280x1024 i nie mam pasków po bokach a tutaj tak?

Opublikowano

A czemu np. w Wiedzminie 3 mam rozdziałke ustawioną 1280x1024 i nie mam pasków po bokach a tutaj tak?

Nie każda gra jest stworzona na każdą rozdziałkę. Najwyraźniej monitor obsługuje Wiedźmina, a Overwatch zwyczajnie nie potrafi się "rozciągnąć" na twoim monitorze.

Opublikowano

Nie każda gra jest stworzona na każdą rozdziałkę. Najwyraźniej monitor obsługuje Wiedźmina, a Overwatch zwyczajnie nie potrafi się "rozciągnąć" na twoim monitorze.

Ok dzięki.

Do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...