Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMT2 hacki/boty ?

Patryk37778

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam sie. 

po odpaleniu Engine   metin nie chce sie odpalić,  po odpaleniu  metina a później Engine, metin sie wyłącza :D  napewno coś się znajdzie , zawsze jest :D wystarczy poczekać

Opublikowano

Dajcie te głupie 50zł na miesiąc i miejcie exp bota co zawsze wszedzie praktycznie działa. Nie stać nie botujcie i tyle. 

A co takiego działa to kupie.. ? nie ogarniam nie grałem kilka lat w metka 

Opublikowano

hahha ukryć cheat engine XDD dobre :) pobierasz " Extreme Injector V3 "  dodajesz dll i działa a jak nie to polecam też od kamer'a injector tylko to jest na pythony ale też działa

Opublikowano

@xl3eer

hahha ukryć cheat engine XDD dobre :) pobierasz " Extreme Injector V3 "  dodajesz dll i działa a jak nie to polecam też od kamer'a injector tylko to jest na pythony ale też działa

Opublikowano

Ja mam chyba coś zjebane, albo nie wiem, ale jak dodaje kag.dll to EI V3 to mi po sekundzie wyrzuca błąd, że program przestał działać i nie zinjectuje... Ktoś coś?

Opublikowano

Ja mam chyba coś zjebane, albo nie wiem, ale jak dodaje kag.dll to EI V3 to mi po sekundzie wyrzuca błąd, że program przestał działać i nie zinjectuje... Ktoś coś?

ja mam tak przy normalnym injectorze ale przy EI normalnie, myśle że problem będzie leżał po stronie plików w metinie 

Opublikowano

Mi nie działał na Cheat Engine, metin sie wylaczal podczas uruchamiania, sciagnalem Extreme Injector i dziala hack od kagb27.dll, jesli komus nie bedzie dzialal EI musi pobrac najnowsza wersje NetFramework'a.

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Mi też nie działa, wczoraj odpalałem engine i mialem mutlihack'a od kaga, a dzisiaj próbuje odpalić to metka wywala. Kappa. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...