Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - który rynsztunek do walki mieczem?

Shao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie wyglądało to tak:

Najpierw zbierałem rynsztunek Kota, oczywiście go także zrobiłem, bo (jak dla mnie) wizualnie bardzo dobrze wygląda i nie jest zły na początek gry (w sumie, nie tylko na początek). Potem zbierałem i robiłem rynsztunek Wilka, bo sentyment i też dobry.

Ale jeżeli chodzi o walkę, tylko walkę to polecam rynsztunek szkoły Niedźwiedzia. Daje HP i inne warte uwagi rzeczy dla wojownika. Ja go osobiście nie robiłem bo wizualnie mi się nie podoba.

Opublikowano

Ogólnie jakby nie patrzeć, to wszystkie rynsztunki są pod walkę mieczem - w mniejszym, bądź większym stopniu. Kot jest dla szybkich ataków, ale twój pancerz i hp tracą wartość. Niedźwiedziem natomiast idziesz w cięższe ataki, ale wytrzymujesz również więcej. Gryf, to coś pomiędzy kotem, a niedźwiedziem + bonusy do znaków. Z perspektywy czasu mogę ci powiedzieć, że niedźwiedź nie brzmi głupio. Grając na najtrudniejszym poziomie trudności miałem sytuacje, gdzie z rynsztunkiem kota się ciężko walczyło (głównie w mniejszych pomieszczeniach, bo ciężej uniknąć nadchodzącego ataku).

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...