Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki nauszne za ok. 50zł

ReFaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zintegrowaną kartę dźwiękową w płycie głównej ASUS P5KPL SE.

Szukam w miarę dobrych, wytrzymałych i wygodnych słuchawek nausznych za ok. 50zł

Będę ich używał głównie do gry w CS:GO i oglądania filmów na komputerze.

Poleci mi ktoś jakieś?

Opublikowano

Budzet masz maly, szkoda ze chociaz do superluxow hd681 nie mozesz dolozyc, bo to juz konkretniejszy sprzet, zwlaszcza pod cs. Do tej ceny polece Ci za to philipsy shp 2500, jak za drogo to 2000, nie sa jakies super, takie podstawowe bym powiedzial, nie graja zbyt bassowo, scena tez nie za duza, ale da sie uzywac. Chociaz szczerze z hyperx cloud, nie moglbym na nie wrocic.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Mogę dołożyć więcej, ale 70-80zł to maks. jak dla mnie na słuchawki. Nie znam się ani trochę na słuchawkach, więc nie wiem co jest dobre. W CS'a gram może kilka meczy w tygodniu. Dobrze by było gdyby przy okazji wygłuszały dźwięki z otoczenia.

Opublikowano

E to w philipsach wszystko slychac, chociaz z tego co pamietam to nie byly chyba otwarte, niby pomiedzy jeszcze sa maxwelle, ale kup superluxy hd681, bo je wszystko do ponad stoweczki troche, wiec warto.

steam: /awesomeplayer1337

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Koniec końców kupiłem SHP1900 za 45zł, mam je drugi dzień i na ten moment mogę powiedzieć że są wygodne, dobrze wyciszają, a jakość dźwięku mnie zadowala (nigdy nie miałem jakiś super drogich słuchawek, więc nie mam dużych wymagań).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...