Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam KamerModa na Classica

DiablooXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Mam pytanie odnośnie KamerMod na ClassicMT2, dmg hack działa, mh działa, m2bob działa, kick hack działa, ale KamerMod nie. Jeżeli ktoś wie jak odpalić na Classicu to prosiłbym o odpowiedź :)

Opublikowano

musisz wszysko odpowiednio dopasowac klijeta calego przepakowac i wogole a bedzie dzilal pobierz zwykly mh od kamera podobno dziala .

a dałbyś link? bo mam już limit tam i nie mogę pobierać, bym był wdzięczny 

Opublikowano

ja tylko wiem jak jest napewno albo nawet na 100% da sie to zrobic z zwyklego kamera tylko trzeba rozpakowac klijenta i zpakowac by binka od pliku od kamer czytala posstawowe izo key to nie wszysko czeba ip porty i takie tam pierdoly a bedzie smigac (powiem tak na tym modzie ruszy kazdy serwer swiata tylko czeba dopasowac wszysko)(a moze sie myle to niech mnie ktos poprawi ).

Opublikowano

@aQral

Działa cheat engine zmien tylko nazwe cheat engine na np gg.exe i juz dziala ;d. Wiem bo sam tak zrobilem i smiga.

po co spamisz chyba logiczne,ze nie działa to było wiadome,ze zablokują cheatengine

musisz wszysko odpowiednio dopasowac klijeta calego przepakowac i wogole a bedzie dzilal pobierz zwykly mh od kamera podobno dziala .

a dałbyś link? bo mam już limit tam i nie mogę pobierać, bym był wdzięczny 

http://metin2mod.tk/?page_id=8

/niereg. sygna

Opublikowano

Aktualnie zostały zablokowane wszystkie cheaty które podesłałem Xeerowi więc żaden cheat już nie działa 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Aktualnie zostały zablokowane wszystkie cheaty które podesłałem Xeerowi więc żaden cheat już nie działa 

nie spam bo działała np.wh :) czy levelbot ;)

/niereg. sygna

Opublikowano

nie spam bo działała np.wh :) czy levelbot ;)

Nakierowałabyś jak to włączyć? Po injectowaniu u mnie wywala metina.

............

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...