Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 2 Xbox 360 - nieskończone wczytywanie zapisu gry

damianos820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Piszę tutaj z prośbą o pomoc, mianowicie oststnio na Iksa zakupiłem Wiedźmina 2, aby ograć po skończeniu jedynki. Po paru godzinach grania doszedłem do momentu, gdzie miałem zabić Krabopająka w towarzystwie Zoltana. Save'y wcześniej wczytywaly się bez problemu, a tuż przed walką z Krabopająkiem zapisałem grę. Po śmierci chciałem wczytać grę, aby spróbować jeszcze raz, lecz wczytywanie trwało wieczność, wyłączyłem grę próbowałem parę razy na innych saveach i nic nie dawało rady, zaktualizowałem grę po pobraniu 4 mb'owego uaktualnienia i nadal nic nie pomogło. Zacząłem nowa grę, by sprawdzić co wtedy będzie. Po zaczeciu nowej gry zapisałem ja jak najszybciej i odziwo tego save'a wczytalo oraz kolejne nowe zapisy w nowej grze, lecz przy próbie wczytania zapisu przed walką z Krabopająkiem nie udało mi się. Jest może na to jakaś solucja? Średnio jestem zmobilizowany, aby dojść tam od początku, ponieważ ta sprawa trochę mnie podirytowala. Czekam na pomoc.

Pozdro.

Ps. Pisałem też ten temat na Gamewalk, ale to forum wydaje się martwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...