Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Paczka pluginów survival+gildie 1.7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AUirCA.gif

###################################################################################

Cześć wszystkim jestem Minecraft3111. Chciałbym wam przedstawić moją paczke na serwery survival+gildie pod wersje od 1.7 do 1.8. Spędziłem nad nią 3 dni ;D Wiem dużo lecz robiłem ją dziennie po około 30-40 minut, gdyż nie miałem czasu z powodu szkoły + innych ;D.

Aktualna wersja: 1.0

###################################################################################

Lista pluginów jest następująca:

- AuthMe reloaded [spolszczone] - Plugin do logowania.

- BarApi - Potrzebne do funnyguilds.

- Essentials - [niespolszczone] - Plugin do kitów spawna.

- FunnyGuilds - [spolszczone] - Plugin na gildie.

- Najs_UNCMD - Plugin na nieznaną komende.

- PermissionsEx - Plugin na permisje.

- SkQuery - Potrzebne do skryptów.

- Skript - Skrypty.

- WildSkript - Potrzebne do skryptów.

- WorldEdit - Plugin do komend typu //wand.

- WorldGuard - Plugin do cuboidów.

- CheckPlayer - [spolszczone] - Plugin do sprawdzania graczy.

Ogółem skrpytów jest 3: Chat,Inne,Drop. W inne jest pare skryptów typu antybot za pierwszym wejsciem. 100 blokcow do wykopania aby móc pisać. Anty reklame. Drop w każdej chwili można zmienić ja go dopasowałem do swoich preferencji. Chat został podzielony na 5 opcji. Czyszczenie chatu,Wlaczanie chatu,Wylaczanie chatu, Mozliwosc pisania przy wylaczonym chacie, Mozliwosc ciągłego pisania. Więcej w screenshotach.

#################################################################################

Update mam zamiar robić co piątek, ulepszając paczke.

TODO:

- Zmianę wiadomości pluginu funnyguilds.

- Przetłumaczenie części essentials  [1/2]

- Dodanie losowego teleportu

- Przetłumaczenie części essentials [2/2]

- Różnorakie konkursy na czacie oraz ox,spleef

- Tablista

- Inne :)

Download:

http://hostuje.net/file.php?id=70923f86d99c3814ce839474ffdd498a

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d376348e6e16a65a157681279199c6606b5e40fa9a82bee7aac00c41fd136d98/analysis/1478268950/

Kontakt:

- Forum pw

Planowany update:

- 11.11.2016.piątek-godzina 18.00

#################################################################################

hff1F5.jpg

Opublikowano

@up dziękuje za opinię. Gdy skończę do 100% tę paczke mam zamiar napisać pod 1.9+ gdyż widziałem funnyguilds tutaj na forum wersje up.

Opublikowano

@2up Thx johny ;D

xGrzechu tak jak pisałem wyżej zrobię te paczke w 100% biere się za 1.9+ a do skryptów to też zmniejsze bo wiem że powodują lagsy.

Thx za ocenki ;D

Opublikowano

nie musisz nic tłumaczyć w configu wybierasz pl

Opublikowano

@up chodzi mi o zmianę wiadomości np. jest [Ogłoszenie] a ja to usunę i będzie zwykła wiadomość. Ogółem kit z innymi kolorami itp. Lecz zajmę się tym jakoś bardziej pod koniec bo tego jest najwięcej. Na tą chwile mam gotowe zmienione wiadomości w funnyguilds + losowe tp które będzie w wersji 1.5 która będzie w ten piątek o 18.

Opublikowano

Mogłeś sprzedac/dac tą paczkę jakiemus początkujacemu serwerowi. Teraz raczej nikt z niej nie skorzysta.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Gitarka wszystko pięknie, ale zadam ci proste pytanie po co to ? Następna paczka która nic własnego nie dodaje, wszystko jest to samo byśćie sie chociaż postarali i dodali własną estetyke nawet tego nie zmieniacie, Wszystko jest to samo po co to już komuś ludzie.. I do tego jeszcze skrypty po kita komuś skrypt na antybota jak i tak przez to bot przejdzie, drop w skripcie? ile ty chcesz mieć tpsów 5/10? AntyReklama? cuś... I tak da rade reklamować jeśli ktoś ma do tego głowe, co do chatu i do wykopania 100 stona wystarczy plugin z neta i odrazu doda wszystkie te twoje skrypty, Wtedy odrazu tracisz 3 nie potrzebne pluginy jak Skript / SkQuery / WildSkript, Dodaj coś od siebie, nie wiem czy potrafisz pisać pluginy zrób czegoś czego jest mało, zrób paczke na 1.10 / 1.9 a nie na jakieś 1.7x sam na to udostępniam i tego jest za dużo ale rób co myślisz, ja ci polecam zmienić na 1.9x +  nie chce się kłócić ale na co ty użyłeś te 3 dnie? chyba na słuchanie muzyki gdyż taką paczke to można zrobić w 10 minut jeśli ktoś zna ( ANGIELSKI ) połowa polaków tego nie potrafi ale dobra.

+ Dzięki napewno się komuś przyda, + dodaj coś własnego i łapka w góre :)) Pozdrawiam

Nowicjusz
Opublikowano

Paczka jak paczka,srednia.Z tego co wiem to AuthMe ma jakąs luke i mozna łatwo złamac haslo do danego konta.

Opublikowano

Paczka jak paczka,srednia.Z tego co wiem to AuthMe ma jakąs luke i mozna łatwo złamac haslo do danego konta.

Następny hakier bonzo ? 

Authme to jest najlepszy plugin na logowanie z logitem, więc jak mówisz niby że łatwo to nam to udowodnij, 70% Polskich serwerów tego używa.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

.

Dodaj prosze cie. Download z .zip Pomożesz mi strasznie bo nie moge zainstalować WinRar'a

-----> Poszukujesz najlepszego budowniczego? ja nim zostane! <-----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...