Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zgłosić danego gracza?

adi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie haxy? Czemu uważasz że on korzysta z "haxów" co takiego zrb a link masz u kolegi wyżej ;)

w5cNAHm.png

Opublikowano

Kiedyś jak ktoś był od kogoś lepszy to czuło się do niego respekt, szacunek, zazdrość, chęć samodoskonalenia. Teraz jak ktoś jest od kogoś lepszy to się go oskarża o hakerstwo i usiłuje zbanować...

Opublikowano

Kiedyś jak ktoś był od kogoś lepszy to czuło się do niego respekt, szacunek, zazdrość, chęć samodoskonalenia. Teraz jak ktoś jest od kogoś lepszy to się go oskarża o hakerstwo i usiłuje zbanować...

No tak było ale bądźmy szczerzy...ciężko mi uwierzyć że ktoś kto przejmuje gym za gymem i ma wysoki poziom postaci i bardzo mocne pokemony chociaż przez chwile nie korzystał z programów, hacków i tp :)

Jak by nie patrzeć to same radary czy teraz tak zwane "mapki" są oszustwem ;)

w5cNAHm.png

Opublikowano

To jest tak właśnie , zazdrości ktoś komuś że oszukuje lepiej niż on to go od razu podjebie o haxy.     

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To jest tak właśnie , zazdrości ktoś komuś że oszukuje lepiej niż on to go od razu podjebie o haxy.     

Nie twierdzę że chce kogoś podkablować ale bądźmy szczerzy...po co by mu to było gdyby nie chciał podkablować ^^?

w5cNAHm.png

Opublikowano

bo wlasnie typ ma prawie 35 poziom i fruwaja jego dragonity po calym miescie? moze mnie to "irytuje" i nie wierze by to bylo robione na czysto? tym bardziej w malym miescie? wiec zapytalem a tu gownoburza

• 4 lata później...
Opublikowano

Chcem zglosic konto w pokemon go dlatego że widziałem jak gracz w moich freiends wibł od 39 lvl do 41 Lvl  w 9 dni choć jest to niemożliwe i widzę ciogle regionalne pokemony tych których niema w tym kraju co ja jestem chociaż ten znajomy jest z tego samego miasta co ja gracz się nazywa Sylwia 113344. Proszę o zbanowanie tego konta .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...